Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

9. Apr 2015

17:08

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Dažas piezīmes par telefonu: mani presē, kāpēc neizmanto telefonā 4g, saku man vienkārši nevajag. Kas tur ir bez ātruma, kuru neizmantoju? Ja tehniski tur ir kautkāds uzlabojums, piem. 2x retāk jālādē - esmu par.

Par kameru telefonā - joprojām turpinās apsēstība ar pikseļiem, likās jau ka ir beigusies, bet nekā. 8, 13, 21. Ko līdz tie pikseļi, ja sensori telefonos ir maziņi? Tad vēl par autofokusu raksta - pilnvērtīgs autofokuss, kas nodrošina super bildes utt. Par kādu AF mēs runājam 28mm objektīvam, pie mazām diafragmām? 90% tur pat fokusēt neko nevajag, nospied un ir. Es jums ko teikšu - AF neesamība telefonā manu dzīvi tikai uzlabo, netērēju laiku AF kvadrātiņu pētīšanai. Es runāju par visparastākajām bildēm ar platleņķa objektīvu, nevis makro, mikro un supertele.

Tad vēl par kameras pogu uz korpusa, agrāk likās ka tā ir baigā štelle un kā es tagad iztikšu bez. Lieliski iztieku, atzīšos. Tā nenospiežas nevietā un nelaikā, apbrīnojami cik liels spēks ir ieradumiem. Daudz svarīgāka ir iespēja ātri piekļūt ISO mainīšanai un tur gan svarīgi, lai tas nebūtu iemūrēts izvēlnēs. Telefonam nav jāaizstāj fotoaparāts, tikai jāpapildina - lai ko tur industrijas necenstos mums iestāstīt.

(2 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]misame
Date:10. Aprīlis 2015 - 09:19
(Link)
Par 4G - šķiet, ka elektrību ēd vismaz tikpat.
Kaut kad testējoties ieslēdzu "personal hotspot" un pieslēdzos no tam no datora. Ātrums jūtami labāks nekā Lattelecom MājasDSL, beidzot to var skaitīt MBps, nevis KBps.
Bet arī fakts, ka šī testa laikā telefons (iPhone 5S) kļuva jau nepatīkami karsts... varbūt no turienes arī vārds "HOTspot"?
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:10. Aprīlis 2015 - 09:34
(Link)
to jau 3g laikos piedzīvoju - telefons kā modēms neatmaksājas, ja izmanto regulāri. ātri tukšs, strādā karsts.

laikam nianse ar 4g tāda ka var vienlaicīgi runāt un datus laist.
(Reply to this) (Parent)