Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

27. Jun 2014

13:39

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(6 raksta | ir doma)

Comments:

From:[info]biezpientaure
Date:27. Jūnijs 2014 - 16:34
(Link)
neuzskatu sevi par par sušu pazinēju, bet man ir tāds aizspriedums, kas visuresošo filadelfijas sieru japāņu virtuves kontekstā ierindo kautkur līdzās manis pieminētajam arhitektoniskajam ansamblim.

šķiet, ka kausēto sieru un bagātīgu pamērcēšanu sojas mērcē savulaik izdomāja kā palīglīdzekļus tiem, kam patiesībā negaršo suši.

ai, nu ko tur kasīties, ēdiens tāpat kā valoda mainās līdzi laikam un attālumam. pieļauju - ārzemnieki ēdot lidiņā, arī domā ka tas ir kas ļoti autentisks, bet vēders pilns šā vai tā.
(Reply to this) (Parent)