Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - vēl viena pirmās pasaules problēma

15. Mar 2013

19:37 - vēl viena pirmās pasaules problēma

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Tējkanna mani ērcināja jau labu laiku. Ūdeni vāra nevainojami, bet konstrukcija nav pārdomāta un lejot no tās ūdeni, tas pil un tek lejā uz galda, grīdas vai kājām. Tehniski tur nav nekādas vainas, vienkārši snīpis ir pārāk lēziens, bez vajadzīgā izliekuma. Palūgšu zvērinātos ņemt vērā, ka šis izstrādājums ir nopērkams kā bosh, siemens, krupps un droši vien arī vēl savādāk nosaukts. Brendu prostitūcija vai nesodīta intelektuālā īpašuma piesavināšanās. Lai nu kā, bet gribējās tējkannu, no kuras var ieliet ūdeni, neizlaistot to. Pie viena, gribējās arī monolītu dzels korpusu (iekšpusi) - jo īpaši, ka tādas pastāvēšana ir pierādīts fakts, nevis mana fantāzija. Kāpēc dzert plastmasas novārījumu, ja ir laba ceilonas tēja ar augstvērtīgiem pesticīdiem?

Internetveikali joprojām mēģina iztikt ar minimālisma tradīcijās ieturētiem aprakstiem, kuros pilnu ainu neieraudzīt. Zinu par distances līguma atkāpšanās tiesībām, bet mans brīvais laiks arī ir vērtība, jādomā, lielāka par tējkannas apmaiņās pavadītu laiku. Pirmajā centra veikalā uz mani lūkojās kā uz jukušu (vaicāju pēc tējkannas ar metāla iekšu, bez plastmasas lodziņiem) - izrādās, civilizēti pircēji mūsdienās gribot zināt ūdens līmeni, nevirinot vāciņu. Mājiens, ka esmu atpalicis mežonis? Manuprāt, haiteks ir tad, kad ūdens līmeni un temperatūru var redzēt, kā arī ieslēgt/izslēgt tējkannu ar aifona aplikāciju. Otrajā veikalā ļoti lietišķi paskaidroja - 7-12 latu robežās sūdīga plastmasa (iepriekšējā tējkanna pēc gada sāka drupt un ūdenī peldēja dzeltenas drupačas), 20-30 nedrūpoša plastmasa; viss pārējais ir jūsu iztēles auglis, ko labāk risināt ar citiem speciālistiem.

Runājot detektīva Batistas vārdiem, nav nekā neiespējama, ja ar gribu esat pavēris iespēju pasaules durvis. Pēc pāris dienām jukušais jukušajiem domātajā lielveikala maksima plauktā ierauga tējkannu, kas pilnībā atbilst prasībām - bleķa trumulis bez šuvēm, bez lodziņiem un caurulītēm ūdens līmeņa attēlošanai. Bare bone čaiņiks bez haitekiem un rišiņām, ar cilindrisku korpusu un lielu vāku. Un tagad nosauciet kādu iemeslu, kuru dēļ visādi filipsi un un pārejie sīmensi spēj turpināt pastāvēšanu? Pircēju domāšanas inerce, tas ir vienīgais, kuru es spēju iedomāties.

Neapgrūtināšu lasītāju ar domām par piedāvājuma pārējo daļu. Tējkannas, kuru vāciņš ir divlatnieka izmēros un atveras nebūt ne pilnībā. Tējkannas bez on/off slēdža, kas pašas izlemj vai vajag ieslēgties. Tējkannas ar iluminētu elcēdē dipsleju (ē, es pieprasu iespēju pieslēgt aifonu! kamēr ūdens sildās, gribu dziedāt karaoki!) un padsmit temperatūras uzturēšanas režīmiem (šis varētu būt noderīgi, aplejot tēju tasīti pa tasītei, bet kurš tad nemāk ūdeni atdzesēt?).

Vienīgais mīnuss bleķa kannai ir tas, ka korpuss tiešām uzkarst, bet kurš manuālās ātrumkārbas cienītājs satraucas par sinhronizatoru krakšķēšanu?!?

(4 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]petrovichs
Date:17. Marts 2013 - 11:57
(Link)
Cik maksāja tā pareizā tējkanna Maksimā? Varbūt var arī kādu tās bildi publiskot?
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:17. Marts 2013 - 12:42
(Link)
http://one-trader.strefa.pl/zdjecia/SEVERIN%20WK%203352/7.jpg
vienīgi, tīklā nav bilžu kur redzams, ka nav šuves starp sienām un apakšu. Vienai iepriekšējai tējkannai tā šuve sāka tecēt. Kas, protams, nenozīmē ka nevar sabojāties kāda cita vieta :)

cena ap dvatcāru, bet trāpīju uz 30% atlaidi.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:17. Marts 2013 - 12:47
(Link)
nupat pamanīju modeļa nagus, āāā, tas ir kautkāds mārketinga gājiens?
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]kitteh
Date:18. Marts 2013 - 13:21
(Link)
es savulaik euronikā nopirku pilnīgu bleķa elektronisko tējkannu, arī kaut kāds bezfirmas ražojums, bet ir laba.
un jā, man piemēram šķiet, ka mūsu mājās esošajā otrajā plastmasas tējkannā vārītais ūdens garšo pēc plastmasas. man gan visi stāsta, ka es to tikai iedomājos...
(Reply to this)