Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - Komentāri

2. Jul 2012

[info]biezpientaure

19:14

Turpinājums ceļojumam wastelandā - aizgāju uz santehnikas bodi paskatīties, vai zemāk pieminētais plastmasas sietiņš ir nopērkams atsevišķi. Aha, sagatavojieties! Desmit santīmu detaļiņa tiek pārdota kopā ar visu krāna galā ieskrūvējamo pipsi, tur tāds metālisks gredzens, kam vienā galā tas sietiņš - vsjo pro vsjo ls 2-2.5 atk. no izmēra. Un basta. Aptuveni tāds pats idiotisms kā kautkāda Suzuki auto modeļa degvielas filtrs, kas ir iebūvēts....turieties stingrāk - degvielas sūknī, kas neesot izjaucams (t.i. lai saliktu arī atpakaļ). Varbūt Krievijā to kāds arī ņemās darīt, bet rietumu pasaulē, kur garantijas ietvaros sēdekļa apsildes defektu novērš, nomainot visu krēslu, šādas lietas neies cauri. Maksā, dārgais, un priecājies ka nav jāmaina viss krāns vai auto!

Vai šādi inženieri normālā sistēmā nebūtu jādēvē par tehnoloģiskajiem sabotieriem un jāsūta uz 101. kilometru bez tiesībām tikt apžēlotiem?

p.s. sietiņu nenopirku, jo izšķirošas lomas tam nav, acīmredzot vienīgi lai ferruma oksīdi nesalien noslēdzošajā, metāla stieplīšu pinumā. Galu galā, ja dikti gribās, var piemeklēt līdzīgu sietu citām vajadzībām, kas maksās ls2 par kv.m.

Read Comments

Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..