Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

23. Mar 2012

22:29

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Iedomājos par to, cik viegli sabiedrībai atņemt tiesības. Nē, šoreiz ne par fotoradariem. Piemēram, pīpot sabiedriskā vietā ir aizliegts, un teorētiski par to var sodīt. Tas pats, ja atrodaties uz ielas ar atvērtu alus pudeli (nekas nav mainījies?). Tai pat laikā kāds ir izdomājis ka izvietot reklāmas publiskā telpā drīkst. Piemēram, es neatceros ka būtu kam tādam piekritis. Labi, ar sabiedrisko transportu var nebraukt. Bet ejot kājām vai braucot ar savu auto, neizdodas izvairīties no reklāmām ielu malās, uz sienām, zem tiltiem un citās pažobelēs. Piesārņojums nav mazāks, kā no mahorkas, bet ir atļauts. Ak jā, atliek samaksāt par saskaņošanu un izvietošanu. Tad varbūt rīkoties konsekventi un par samaksu atļaut arī smēķēt un dzert šņabi tramvajā, operā un slimnīcas palātā?

(6 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]sin
Date:24. Marts 2012 - 03:10
(Link)
Tev ir liela taisnība!

tāpat neatļaut rakstīt bulšitus portaalos kas pieejamas plashaam tautas masaam... un paardot paartiku kas kaitee cilveeka veseliibAI..
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:24. Marts 2012 - 08:07
(Link)
Nu, reizēm es tiešām zaudēju paškritiku!
(Reply to this) (Parent)
From:[info]nanochkine
Date:24. Marts 2012 - 03:58
(Link)
tāpēc, ka grūti pierādīt, kur sākas un kur beidzas informatīvais piesārņojums. ir liela ticība, ka tas ko vari apēst etc. tevi var iespaidot, bet ne līdz galam tic, ka visam, ko redzi un dzirdi, ir tik liels potenciāls. bez tam šobrīd visiem ir imunitāte pret reklāmām. (bet ne pret radio skonto un rimi smaku!)
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:24. Marts 2012 - 08:09
(Link)
Ar pārtiku jau nav labāk - pabiedē, ka visiem nepietiks un uzreiz ierosina ēst sazinko, piemēram ģenētiski modificētās štelles. Sak, vēderam ir vienal;ga, kur un kā audzis, galvenais ir barības vielas un kuņģī tāpat viss sajauksies.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]nanochkine
Date:24. Marts 2012 - 12:22
(Link)
varbuut to var iestastit kadam francuzim, bet neviens latvietis, kursh maak uz aci atshkjirt 'latvieshu kartupeliiti' no 'nelatvieshu' tam netices :))
(Reply to this) (Parent)
From:[info]ts
Date:25. Marts 2012 - 00:59
(Link)
Any advertisement in public space that gives you no choice whether you see it or not is yours. It belongs to you. It’s yours to take, rearrange and re-use. Asking for permission is like asking to keep a rock someone just threw at your head. (Banksy)
(Reply to this)