Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

11. Mar 2012

18:04

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Mazliet virtuves garaiņu: divas saujas lēcu mazliet apcepu eļļā, beigās pievienojot mazliet karija. Iešāvu vārošā ūdenī, lai vārās. Tikmēr sagriezu burkānu un pētersīļa gabalu sīkākos gabaliņos un liku klāt, lai vārās. Tikmēr nolobīju sīpolu, sagriezu ripās un mazliet apcepu, beigās pievienoju kautkādu no masalām (aka garšvielu maisījums). Īsi pirms zupa bija gatava, piešāvu klāt sīpolus un pavārīju minūti vai divas, tad atstāju lai viss ievelkās. Šķīvī klāt maltus melnos piparus. Vārot aizmirsu pielikt lauru lapu, to citreiz.

(7 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]str
Date:11. Marts 2012 - 18:17
(Link)
tomātus vēl varēja
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:11. Marts 2012 - 18:35
(Link)
varēja, bet es neēdu tomātus.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]chaika
Date:11. Marts 2012 - 21:17
(Link)
jo naktenis?
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:11. Marts 2012 - 21:48
(Link)
izraktenis.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]chaika
Date:11. Marts 2012 - 21:50
(Link)
tomēr nokomentēji :D
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:11. Marts 2012 - 21:58
(Link)
tomēr smieklīgi
(Reply to this) (Parent)
From:[info]chaika
Date:11. Marts 2012 - 21:17
(Link)
gardi
(Reply to this)