Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - Komentāri

6. Jan 2012

[info]biezpientaure

10:47

Tas jau kičari, plus-mīnus! Mēs vispirms katlā eļļā apcepam rīvētu ingveru - pāris minūtes (visu laiku jāmaisa, jo ātri pieraujas), tad pievienojam rīsus un zirņus, apcepam visu kopā, tad ūdens un kautkad uz beigām nedaudz burkānus, papriku - viss gandrīz kā tev. Sarkanos asos piparus liek klāt jau laicīgi. Kautkur nāca klāt kurkuma (cepjot?). Šis gan biežāk brīvdienās, jo ilgāk gatavojams, bet atšķirībā no pirmās receptes ēd visa ģimene.

Bārbeļogas teicami papildina jēra gaļas ēdienus.

Read Comments

Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..