Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - Ceļojuma piezīmes, 2

19. Dec 2005

18:13 - Ceļojuma piezīmes, 2

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Pēc bagāžas security check seko rokas bagāžas pārbaude, tad notiek personiskā pārbaude. Pirms iekāpšanas (redzi lidmašīnu 30m attālumā ?) pie galda atkārtota rokas bagāžas un personiskā pārbaude. Tiesa gan, viss notiek ātri un bez zemtekstiem. Pie trapa sejā vērīgi ielūkojas smaidīgs personāls.
Visos iekšējos lidojumos - gan 25 min. gan divas stundas garos - pasniedz ēdienu. Un ne jau tādu, piedodiet, uzsildītu mēslu kā BA lidojot no Londonas uz Rīgu. Stundu garajā bija ar siltajiem ēdieniem. Sulas - dabiskas, bet varbūt tas bija tikai cienījamo pasažieru klasē. Uzreiz pēc iekāpšanas laipni, mierīgi stjuarti, kuriem nekas nav jālūdz vairāk par vienu reizi (atšķirībā no aristokrātiskajiem britiem) izdala mazus dvielīšus, kuri ir piesūcināti ar kautko smaržīgu, sarullēti un uzkarsēti. Ā, tas domāts roku noslaucīšanai pirms ēšanas. Īsa izvēle starp VEG or NON-VEG. Kafija gan štrunts, bet pat ***** hoteļos brokastīs servē šķīdeni, tikai vienā vietā kur jebkurš dzēriens maksā sākot ar $11 ekvivalentu, uzreiz ieraugu french pressed coffee - aptuveni tā kā mēs aplejam malto kafiju krūzēs birojos.
Un neatkarīgi no klases tiek pasniegti smagi, spīdīgi dzelzs galda piederumi, nevis plastmasas aizstājēji. No sākuma likās jocīgi - ko vērtas dubultās pārbaudes, bet vēlāk es uzzināju ka esot pieņemts likums kas aizliedz pārrunas ar teroristiem. Lidmašīnu vienkārši notriec. Tad kāpēc neēst ar normāliem galda piederumiem ?

(3 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]stepes_vilks
Date:19. Decembris 2005 - 20:46
(Link)
cik noprotu, runa ir par Štatiem
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:20. Decembris 2005 - 12:44
(Link)
šoreiz - Indija.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:19. Decembris 2005 - 22:38
(Link)
tiešām!
(Reply to this)