Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - kāpēc man nepatīk tele2

18. Nov 2009

17:07 - kāpēc man nepatīk tele2

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Runa pat nav par nelaimīgo meteorītu. Izejot cauri vērmaņdārzam un skatoties kā cilvēki fotografējas uz varoņtēlu fona, viss salikās kopā kā puzlī - tele2 ir sātaniska sekta. Nudien - viņu publiskais tēls balstās uz cilvēciskām kaislībām, mudinot asociēties ar supervaroņiem - akurāt pārdabisko spēju pielūgšana. Pēc reklāmas noskatīšanās šaubas izzuda pilnībā. Kad cilvēks aiziet no sevis un dabas, atliek tikai viens - pielūgt spējas, jo pašam vairs nav ne spēka, ne saprašanas (kam tā ir, teikšu labāk - impulsa sapratnes virzienā).

Neesmu ne kristietis, ne citu garīgo virzienu sekotājs, bet man šķiet, nav jābūt izcilam domātājam, lai saprastu uz ko vedina tele2 un tiem līdzīgie. Dēmonisms, okults pasaules uzskats un novēršanās no sākotnējiem spēka avotiem - un sekas šai tendencei nav grūti paredzamas. Izdzimšana, deģenerācija un lejupslīde, tāds būs turpinājums, protams, ja kādu notikumu iespaidā cilvēce neatteiksies no sekošanas maldugunīm.

(2 raksta | ir doma)

Comments:

From:[info]zazazelle
Date:19. Novembris 2009 - 01:12
(Link)
taas kas uz afishaam riktiigi satniskas. seviski kur tas viirietis peleekajaa uzvalkaa.un skanstes rajons tagad arii satanisks.
tv reklamas par laimi nevaru redzet.
a ko lai dara? kaa lai noprotestee pret konkreeto reklaamas kampanju? man veel uz gadu ligums ar tele2 un visi apkaart arii seezh uz tele2. lmt tagad ar paardos kaukaadiem orld bank iznireliem.
cik vien varu zvanu par parasto telefonu, bet tas ir pilien sjuuraa.
bet no otas puses labi - taada kampanja varbuut radiis arii atpluudus, esmu paarliecinata. galvenais, lai taa peedeejo 10 gadu eiroremdeniiba beidzas
(Reply to this)
From:[info]zazazelle
Date:20. Novembris 2009 - 11:57
(Link)
vakar paskatiijos uz to plakaatu un padomaaju, ka iisteniibaa baigi liidziigaa stilaa kaa slesera kampanja.
a vispaar - negribi uztaisisiit kaadu parodiju par tele2? vai izdomaat sizhetu?
es gribu uzrakstiit kaadam zurnaalam rakstu par situaciu reklaamaa un domaaju uztaisiit arii kaadas asas vizuaalaas parodijas.
(Reply to this)