Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - swedbank jaunumi

2. Aug 2009

12:16 - swedbank jaunumi

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(5 raksta | ir doma)

Comments:

From:[info]zazazelle
Date:2. Augusts 2009 - 21:17
(Link)
ko nozimee 1.punkts-ja tev uz kartes staav nauda, jaamaksaa noma par kartes lietoshanu?
man nepatika tie proecnti, kas jaamaksaa, njemot aaraa no bankas$$, neatbilstoshi, pie tam taapat negribeeja man izmaksaat, meegjinaaja nohipnotizeet:
-veelos nonjemt no sava bankas konta tik un tik;
-bet ziniet, mes jums piedaavajam izdeviigu noguldijumu! ))))
un tad ar taadu siikstulja skaabumu tomeer ar 1 roku dod, ar otru njem atpakalj... prieksh kam jums vajag? mums vajag vairaak!
bet visvairaak man nepatiik tie telefona zvani un iiszinjas!
tas man liekas ir riktiigi tiesiibu paarkaapums, ka zvana 9 no riita, pamodina, lai pateiktu, ka atkal ir jauns piedaavaajums..
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:2. Augusts 2009 - 22:55
(Link)
par kartes lietošanu protams, ir jāmaksā - gada maksa.
te runa par ko citu - ja maksā bezskaidrā naudā (e-banka, vai iedot karti kasierei) tad %% nav. Ja gribi aiziet un pie bankomāta piepildīt zutni ar latiem, tad pārsniedzot limitu ls500/mēnesī no 1 kartes, maksāsi 0.2% no summas virs 500ls. Piem. ja noņemsi ls600 mēnesī ar vienu karti, tad 0.2% no 100 ir piektā daļa no lata, t.i. ls0.20
Tā es to saprotu.

par zvaniem vajag piezvanīt filiāles vadītājam un pateikt ka pēc nākamā zvana (ja negribi uzreiz) nomainīsi banku un tas viss ēzeļu, kam rokās deg telefona truba, dēļ.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]zazazelle
Date:3. Augusts 2009 - 22:31
(Link)
tas tak ir diskriminaacija! bagaatais maksaas driiz divreiz, triisreiz, chetrreiz - visadus tur progresivos nodokljus, un nodokljus par to, ka banka neredz, kur nauda tiek teereeta. skaidrs, ka vinjiem vajag muus, eezeljus (mees tak esam vinjiem ezelji), piepiest lietot taas kartes. visaados veidos.
(Reply to this) (Parent)