Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - mūzikas skaņu pasaulē

28. Apr 2008

18:20 - mūzikas skaņu pasaulē

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

"Exit planet dust" ir ļoti jēdzīgs debijas disks. Monolīts un ieturēts. Ir švakāki gabali, bet nav tā ka viss turās uz viena hīta. Tādu es varu klausīties mašīnā. Vēlākais "Brothers gonna work it out" rasoļņiks ir pavisam citā operā, bet arī piederas braukšanai. Tas attiecas uz garajiem gabaliem, jo pilsētā braucot es neko neklausos. "Surrender" ir simpātisks lollypop un tādā garā. Par pēdējiem diviem es neizteikšos, pēdējo es tikai vienreiz arī noklausījos. Ā, un "DYOH" kas atnāca kā pirmais, to mēs agrāk klausījāmies nu ļoti skaļi, pirms bērna piedzimšanas un iemidzinošo mantru perioda.

Uzliku kautkādu šķiet, būtlegu - "B-sides" saucās, visādi remiksi un live no Glastonberijas 2000. Bija tādi laiki, kad normāli knēveļi sestdien iebrauca klubā "SevenUp" pirms Gaisa tilta, skaitījās "mūzikas kolekcionāru viedokļu apmaiņa", reāli cilvēki no dīleriem par latu vai diviem pirka Krievijā tiražētu piratščinu. No turienes man ir divi ķīmiskie diski. Tagad uzliku un klausos - nemaz neatceros iepriekšējo reizi.

(2 raksta | ir doma)

Comments:

From:[info]baltie_zushi
Date:28. Aprīlis 2008 - 20:43
(Link)
šitādi posti reizēm baigi palīdz izvēlēties, ko paklausīties, sevišķi tajos snobiskajos brīžos, kad stulbi blenz uz disku plauktu metriem un domā "bļin, tik daudz mūzikas, bet nav ko uzlikt"
bet tas mūzikas kolekcionāru klubiņš pēc vairākkārtējma migrēšanām gadus pāris atpakaļ bij nobāzējies ganību dambī, bet jau tad lielākā tiesa bija pārgājuši uz filmām četiri v ondnom ģiske, un tie pāris trīs jēdzīgie dīleri, kas kaut ko saprata no mūzikas arī jau bija nogājuši pagrīdē vai uzsākuši margarīna tirdzniecības biznesu
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:29. Aprīlis 2008 - 10:23
(Link)
pamazām jau pat mājsamnieces iemācījās saguglēt "download mp3" un tad jau tam biznesam zuda arī ekonomiskais pamatojums.
(Reply to this) (Parent)