Nez par made, bet pēc ķīniešu rīsiem un puķkāpostiem man nepārvarami gribas bulku made in latvia, lai to skarņumu dabūtu zemē!
bulka tak cepta no mīklas kluča, kas sasaldēts atkuģojis no...aha, tās pašas Čainas :)
ņia, es tādā buločnajā, kur čista jūtu, ka vietēja maluma un cepuma viss!
varbūt ar...man gan šķiet - ja nēesi pats izaudzējis vai vismaz redzējis izaugam, fig pateiksi kas no kurienes nācis. Da i vēl nav skaidrs, vai vietējā maluma milti no ekoloģiskās saimniecības nav auguši A7 malā - LV likumdošana šādi audzētu labību ļauj sertificēt kā ekoloģiski audzētu - galvenais, ka ķīmija nav bērta virsū. Kas sabirst no ceļa, jau neesot svarīgi.
...tas ir svin-īgi :D
nē, nu skaidrs, ka nekas nav skaidrs, bet vienmēr paliek ticība un cerība! :)