Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - plakāta ideja

25. Mar 2007

12:12 - plakāta ideja

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Balstoties uz "Visu zemju proletārieši, apvienojoties", tiek veidots laika garam atbilstošais "Visu zemju patērētāji, apvienojieties". Priekšplānā ģimene - smaidoši vīrietis un sieviete, tiem priekšā - 2 bērni. Puisēns izstieptā rokā tur lidojošu legomonstru, meitene - lelli ar blondiem matiem un rozā zābaciņiem uz biezas caurspīdīgas zoles. Vīrietim ausīs miniatūri skaļruņi, kas savienoti ar atskaņojošo mūzikas iekārtu kaklā. Sievietei rokā mobilais telefons ar iebūvētu fotokameru, kas vērsta virzienā uz sevi.

Kreisajā pusē redzama savrupmājas aprises, kuras mauriņā kūp grila panna, labajā pusē - ozolu birzs blakus smilšakmens iezim, palmas tropiskā pludmalē un slēpošanas kūrorts. Virs ģimenes dibenplānā karājas pārpilnības rags a la PSRS, no kura birst jauni ģimenes auto, sadzīves tehnika un apģērbi ar uzrakstiem (nesalasāmi).

Vizuālais risinājums paredz spilgtas, piesātinātas krāsas, vienkāršu fontu galvenajam uzrakstam.

Maketētāja prikols - netālu no bērniem zemē guļ teddy bear lācis ar norautu ķepu, ne pārāk labi saskatāms pavirši aplūkojot plakātu.

(6 raksta | ir doma)

Comments:

From:[info]zazazelle
Date:25. Marts 2007 - 12:42
(Link)
4 cilv. gjimene jau ir jauki, bet galvenie patereetaaji ir visaadi pa vienam cilveeki, ne? tev jau tur mietpilsonji, nevis riktiigi patereetaaji.

reaalu vidusmeera cilv. skapji, pilni ar shmotkaam, kuraam veel nenorautas birkas/ kurpju simti koridorii/ ledusskapji ar aktimeliem, visaadaam pacinjaam kliedzoshi spilgtos papiiriishos/ barchiki ar absintiem un veel simtiem citaadu marku alko/ beernistabas ar kjiinas meesliem/ vannas istabas, pilnas ar shampuuniem, kreemiem, vannas bumbaam etc. tomeer ir iespaidiigaak/biedeejoshaak, man liekas.

(mjaa, savukaart stambulas grand bazaar, kas ir vienos izmeeros ar visu rigas centru, pieshtopeets liidz griestiem ar pradas somaam, d&g dzhinsiem, tonnaam zelta un visaadu fignju tomeer nekaadu pateereetaaja teelu man neradiija)
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:25. Marts 2007 - 22:54
(Link)
tā bazāra fotkas jau būtu interesanti
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]zazazelle
Date:26. Marts 2007 - 10:10
(Link)
bazaarus taapat kaa moshejas nav iespeejams nofocheet))
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:26. Marts 2007 - 13:06
(Link)
no vidusāzijas tak bija ?
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]zazazelle
Date:26. Marts 2007 - 14:15
(Link)
tas bij alajskij rinok nevis grand bazaar)))
chustvujish raznicu?))
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:26. Marts 2007 - 16:06
(Link)
tagad baču :)
(Reply to this) (Parent)