4:56

3. Jūnijs 2007

18:54 - dr. dienas

pilnīgs poziķivņiks, un man patiesībā pat netraucēja ne žogi apkārt, ne mentu armādas. ja pagājušogad viss praids bija vienā hotelī, šogad - vienā parkā, tad varbūt nākamgad tas būs jau plašākā teritorijā. protams, lielākie aktīvisti bija no ārzemēm, ļoti patīkami ļaudis, īpaši lesbietes no nīderlandes, ļoti kūl. gājiens bija jautrs, dziedājām tautasdziesmas, sākot ar "bēdu manu" un beidzot ar sešiem bundziniekiem, ik pa laikam viss gājiens taisīja vilni, visi smējās un uz lamām atbildēja, vicinot karodziņus.

man netīk identificēties kā gejam, jo tas, manā izpratnē, nozīmē griestus, sak, neko labāku nevarēju izdomāt, tad nu būšu gejs. piemēram, māris sants ir gejs. taču šajā pasākumā juatās kaut kas no prieka un karnevāla, ko esmu redzējis pa televizoru par agrīnajām anti-wto demonstrācijām, un man dikti žēl, ka tas kaut kad, iespējams, pārvērtīsies par garlaicīgu praidu, kāds notiek londonā vai zviedrijā, līdzīgi kā man bail par dziesmu svētkiem.

un vēl mēs ar kuskusu un danu, un justa mammu iestājāmies kaut kā pirmajās rindās, jo likās taču, ka jāiet aiz mozaīkas plakāta, un, ieskrējuši aiz tā plakāta, atdūrāmies pret diviem dučiem foto- un videokameru, kas sāka cītīgi knipsēt un filmēt, tādi pīrāgi. jau pagājušogad, iekļuvis liktenīgā rullītī, tiku drillēts pa ziņām, kad vien bija runa par gejiem un lesbietēm, tagad varētu būt vēl ļaunāk. ES TAČU NEESMU FOTOGĒNISKS! :) nelaimīgā kārtā esmu iekļuvis (v)dienā, būšu arī kaut kādā berlīnes meinstrīma geju žurnālā (aizmirsu kā sauc) ar veselu interviju, moška ietikšu arī avīzē "rītdiena" :)

smieklīga bija tante ar teletūbija masku, pilnīga lunātiķe, dragkaralienes bija tādas kā ārzemēs, un pat garlaicīgā tipa ārzemju geji izskatījās piemīlīgi kopējā jautrībā. maya teica, ka es izskatos pārāk stilīgs - man ap gurniem bija āfrikāņu lakats un uz pieres lidotāju brilles. skuku nesatiku, jo bijām gājiena desas pretējos galos. sveiciens braienam no am.int., foršs puisis, nekas ka jurists.

(piedodiet par haotisku ierakstu)

ps. tagad braucu satikt d., to puisi, ar kuru man bija viens randiņš, pirms viņs aizbrauca studēt. tagad būs otrais, pēc teju pieciem mēnešiem. :)

19:12

citas ziņas: man ir salūzis komputātors, esmu kābez rokām, kābez prāta. un nezin, kad sataisīs, ja vispār sataisīs, ka tik nav procesurātors sadzedzis no karstuma.
Powered by Sviesta Ciba