4:56

3. Aprīlis 2007

08:41

šonakt redzēju ērotiskos sapņus ar visiem tiem, ar kuriem labāk nebūtu redzējis.

19:51

ir kāds, kas te lieto The Bat kā meilu klientu? tas softs jo dienas jo nebeidz pārsteigt ar iespēju miljoniem. pērkonvista nestāv ne tuvumā.

21:00

kā es redzu vai satieku vai iedomājos par gustavu strengu, tā es atceros to, kā kādā trešajā vai ceturtajā klasē viņš demonstrēja, ka zemei paralēli iztieptas rokas ir grūti noturēt. puse klases netaktiski izteica kārtējās taktiskās piezīmes par lidošanu, tās vēl tagad mani vajā.

21:03

"Neatkarīgi no tā, vai tauta referendumā atcels vai neatcels apturētos drošības likumu grozījumus, tie nākamajā dienā vairs nebūs spēkā, jo Saeima pagājušajā nedēļā pati tos atcēla."

šis izklausās pēc datorspēles.

22:01

šonakt es darīšo ko pavisam jocīgu. uz krūtīm un pēdām ziedīšu priežu eļļu, ausīs likšu divus vates pikučus, katrā pa diviem pilieniem siltas kampareļļas, tad vēl tos pauguriņus aiz ausīm, tos arī ar kampareļļu, un tad vēl kaklu, to arī ar kampareļļu, un lakatu kā veca bāba ap galvu, krusteniski ap kaklu un sasietu uz skausta. tad no rīta katrā ausī pa pilienam borspirta un tad būšot jāskatās, ka pa degunu nāx ārā zilizaļi brīnumi.

22:30

lūk, arī kāds inputs no manis (vai, pareizāk, no [info]dubultprofila):

http://www.rathergood.com/looking/
Powered by Sviesta Ciba