4:56

4. Jūnijs 2004

10:00

un taapeec es domaaju, kur palikushas visas daarza piparmeetras...

10:04

papaa meedz teikt, ka maurinja zaalei patiik, ka pa to bradaa, jo tad taa saaug cieshaak. jo vairaak staigaa, jo vairaak patiik, jo cieshaak un bliivaak saaug. man gan liekas, ka vinja aug cieshaak taadeelj, ka vinjai nepatiik, ka pa vinju bradaa - tas ir tikai un vieniigi izdziivoshanaa instinkts. ja nesaaug cieshaak, nomirs pavisam. taatad papaa domaa, ka zaalei patiik tas pats, kas vinjam, proti, smuks maurinjsh. a kaads zaalei pashai ir uzprasiijis?

10:57

un vispār, esmu pavisam mierīgs. vakar no rīta pēc pāris stundu mudīšanās nodevu diplomdarbu trijos eksemplāros, no kuriem viens ciparu formātā - au, es pavadīju copy pro veselu stundu, kamēr I, K un L burtus veiksmīgi dabūju atpakaļ par šķēlumiem, apvienojumiem un daudzpunktiem. ļoti lēnām, bet pamatīgi nāca apziņa, ka viens paprāvs dzīves posms tuvojas noslēgumam.

---

pēc tam es ievilku saldu dūmu kāpās vientulīgā vietā, skatījos jūras vizēšanā un dažos kailajos melnajos stāvos, kas, līdz ceļiem iebriduši sudraba ceļā, atgādināja sapņu velētājas. ilgi ilgi skatījos. tad braucu mājās un galīgi nejutos kā atpakaļceļā, kam būtu ātri jāpaskrien gar acīm. notikumu un lietu jaunās krāsas vairāk atgādināja ceļu turp.

un tas viss nebija tikai viendienīgs efekts. ek, jauns periods atkal. nu skatīsim, skatīsim.
Powered by Sviesta Ciba