... Lāčkodes jaunie piedzīvojumi ... - [entries|archive|friends|userinfo]
Bella

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[18. Okt 2004|11:30]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nespēju izdzēst to sajūtu no prāta. Elpas trūkums viegls, tad sirdī sāk durt, viegli sareibst galva. Vienreiz pieveru acis - patīkams miers un sajūta ka krīti bezdibenī, tumsā, bet tad saņemu spēkus un atveru acis [pēc šīs darbības man vajadzēja strauji apsēsties kaut kur, bet nē..]. Un tad otro reizi aizverot acis šī sajūta pārņēm un tu lido.. vairs nejūti nekā.. krīti tumsā!
Nākamajā mikrlī, kad atveru acis atrodos jau uz grīdas, trīcot visa un sajūtot aizdomīgas sāpes pakausī! Visi apkārt ir nobijušies! Un pie tā vainojama esmu es! ko tur daudz..
Sasodīts, man no tā ir bails, drīzāk tā sajūta ir vienkāŗši biedējoša!
Linkiekod man

Comments:
[User Picture]
From:[info]vaarna
Date:18. Oktobris 2004 - 12:08
(Link)
tu it kaa nogjiibi?
[User Picture]
From:[info]bellucis
Date:18. Oktobris 2004 - 12:29
(Link)
nevis it kaa bet patiesham nogibu un atsledzos uz paaris minuuteem un jau otro reiz shonedeelj ::((((
[User Picture]
From:[info]vaarna
Date:18. Oktobris 2004 - 12:42
(Link)
a no kaa tas ir? ja nav jau no dzimshanas, tad varbuut par maz eed, vai par maz uzturies svaigaa gaisaa, vai vienk paarpuule, par maz guleets utt?
[User Picture]
From:[info]bellucis
Date:18. Oktobris 2004 - 13:16
(Link)
ja es zinaatu ::(( peec tidejas it ka parak daudz stresa un parak mazs svaiga gaisa! un neizguljos... maybe dzelzs asinis truukst.. tb sarkanie asinskermenishi :( hvz.. tagad man 3dienu majas rezhiims
[User Picture]
From:[info]vaarna
Date:18. Oktobris 2004 - 13:28
(Link)
jaa, tas pilniigi mieriigi var buut - iesaku pastaigaat pa priezhu mezhu, -buus labi! Galvenais, ja dziivo pilseetaa - prom uz kaadu mezhu (parx nepaliidzees), bet vai palikt maajaas ir labi, nenjemos spriest..man gan skjiet, ka jaadodas SVAIGAA gaisaa, t.i., aarpus pilseetas, vai uz pilseetas nomali, piem., pie juuras (saprotams, ar kaadu kopaa, lai,ja kas notiek, buutu kas paliidz).
[User Picture]
From:[info]bellucis
Date:18. Oktobris 2004 - 13:46
(Link)
tā ar 6dien darīšu koā ar vienu savu draudzeni [kas ir izgājusi medmāsas skolu ] kopā brauksim uz jūrmalu :) a šitās dienas man pa mājām jādzīvo jo ir viegls smadzeņus atricinājums vai trīce.. vienīgais guļot varot to izārstēt!
[User Picture]
From:[info]vaarna
Date:18. Oktobris 2004 - 13:52
(Link)
o.k., veseljojies:)