Pilnmēness nogurdinātie - Komentāri

About Komentāri
Roma, Roma, che una bella cita25. Jūnijs 2008 - 12:09
[neesmu vel atklajis, kaa eeePC piebazt latvieshu burtus, sorry]

Brauciens uz Romu iesaakaas pilniigi nejaushi, Proti, velme bija, bet nebija nikakih vidov na €€€. Beigas izradijas, ka € aviobiletei sakasit tomer vares un, skaties un brinies, pazinas no World of Warcraft, kas mani dzive nav redzejushi, ir ar mieru mani pie sevis nedelu izmitinat.



Sakums izpildijas ar diviem cirslisha cienigiem gajieniem -- pirmais un viscirsligakais, ka savaa staraa par to, ka mani nems pretii, es norezerveju bileti uz divaam nedeelam, nevis vienu. Attaisnojumam varu tikai mineet, ka datumus skatijos datora kalendaaraa, kur parsledzoties uz nakoso menesi zuud piesaistes izpratne par ieprieksejaa beigaam. Parlikshana uz pareizo datumu izmaksaja atkal nesuesvetnie €€€, jo sava hybrisaa biju atteicies samaksat nelielu naudinu par celojuma laika mainas iespeju.

Otrais cirslisha gajiens bija atcereties apdrosinasanas pasutishanu tikai svetdien 22, juunijaa. Logiski, ka polisi lidz izlidoshanai 24.jaa nifiga nedabuju.

Lai vai kaa, vakar ierados. +32 eenaa, saule, drusku mikls un looti ekselenti. Mans godatais namateevs dzivo kopaa ar vienu citu dzeku 3istabu dzivokli Romas ziemelu galaa,

Viedoklis par itaalju(romieshu) dzives standartiem man ir radies taads: nam by tak zhitj!

Proti, lai ari maja, kura vini dzivo varetu tikt uzskatita par Romas padomju blokmaju analogu, I beg to differ on quality. Ja padomju blokmajas tiktu taisitas ar 3m griestiem, marmora gridam (man jau skiet, ka italiem tas ir standarts, kaa pie mums linolejs vai laminaats), un tajaas liktu kvalitativas (lai ari stipri noskretushas) mebeles, tad tas sniegtu kaut kaadu prieksstatu,

Sim jaukajam cilvekam, dzivojot 5 (pedeja) stavaa, ir pieeja ap savu dzivokli viscaur esoshai terasei, kur pietiek vietas ne vien viena majas puse grilam, otraa galdiem un kresliem un treshaa velasmasinai, bet ja velaties - ari vel futbola komandai, kur sauloties.

Bet par ko man zoklis atkaras ir tas, ka vina dzivoklis ir pedejaa maajaa pirms kaada Romas nacionala parka, lidz ar to, pieceloties no gultas un izejot uz terases, skats paveras kaa kaada sasodiitaa turisma celvedii -- rolling vistas, green fields, mountaiUn ns in the distance etc.

Un kas vins ir? Biologijas students, godatas damas un cienitie kungi, un vina dzivokla biedrs -- Nokia SMS tehnikas inzenieris. As I said earlier. :)

Bet nu anyway, tiktal par vidi. Nakosie ieraksti par pashu pilsetu -- kas vakar likaas lieliska, bet neaizgrabjosha gan pagaidam. Iespejams, tas tapec, ka biju parak saguris.

Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba