Pilnmēness nogurdinātie - Komentāri

About Komentāri
Ko ārsti tev nestāsta30. Marts 2023 - 14:44
Ir diezgan viegli sākt domāt par konspirācijas teorijām, kad klausies par Ķīnas līdera vizīti pie VVP.

Piemēram, nebūšu tik izbrīnīts kā gribētos, ja izrādīsies, ka Putins ir personiski pārdevies Ķīnai un būtībā šobrīd realizē tās ilgtermiņa mērķus Krievijā.

1. Jo, skaties kā gribi, Ķīnas problēma #1 ir demogrāfija. Gadu desmiti ar viena bērna politiku *kopā* ar ļoti izteiktu puiku kultu, kad bija tik svarīgi, lai tas viens bērns būtu vīrietis, noveda pie ļoti kroplām situācijām un, cik lasīts, pat nemaz ne tik retiem abortu vai par zīdaiņu slepkavības gadījumiem.

Rezultātā Ķīnā šobrīd ir katastrofāls sieviešu trūkums -- īpaši reproduktīvajā vecumā. To jebkurā gadījumā nevar atrisināt pāris gadu laikā, bet no kurienes tam vispār radīsies risinājums?

Un te mums ir Krievija, kurā jau tā bija zināms sieviešu procents lielāks nekā vīriešu, un tagad, ar katru Putina kara lēmumu šis procents kļūst arvien lielākas.

Pie tam, it īpaši nabadzīgajos reģionos, kur cilvēkiem dzīvot vienam ir vēl sarežģītāk.

Nebūšu izbrīnīts, ja tuvākajos 5 gados vai nu pastiprināsies ķīniešu emigrācija uz šiem rajoniem (jo ģimenes radīšana Ķīnā tiešām esot liela problēma), vai arī būs kaudze ar sludinājumiem par to, lai sievietes pārceļas uz Ķīnu, ar garantētu vīru. 🤷‍♂️

2. Nu, un Putina vēlmē izvietot atomieročus Baltkrievijā, neuzdotais jautājums ir -- no kurienes šī ieroči tiks pārcelti?

Ja no robežas ar Ķīnu, viens pluspunktiņš konspirācijas teorijām.
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba