Pilnmēness nogurdinātie - Komentāri

About Komentāri
Interesanti6. Novembris 2018 - 12:23
Es savā ziņā atvainojos par šī daikta ievazāšanu arī šeit, bet izskatās gana interesanti.

Respektīvi, kaut kādi Paypal džeki it kā plāno nākošo "big thing", kas aizvietotu kredītkartes, un izmantotu nosacītu elektronisku valūtu (Q), un šai sakarā it kā grib savākt max mega lietotāju kaudzi, kura tad vēlāk varēs izmantot šīs elektroniskās naudiņas (un mainīt pret parastajām, protams), when they go live.

Kas ir interesantais, ir tieši tas, ka tā kā viņiem patlaban baigi vajag izplesties, viņi dod pirmajiem, kas pie viņiem piesakās, šo potenciālo vēlāk realizējamo naudiņu diezgan lieliem steriem par to, ka pievienojas un par to, ka uzaicina citus lietotājus.

Labā ziņa ir tā, ka nekas cits nav jādara, kā vien jāuzklikšķina uz linka un jāielogojas tur ar google/fb vai twitter -- pat, ja tas beigās izrādīsies kaut kāds scam, tad neko vairāk tur no manis neprasīja -- nekādu karšu informāciju, vispār neko:

The earlier you join, the higher your reward. We believe that Initiative Q will overcome the main barrier to a better payment system, and has a good chance of becoming the global standard. But even if you give it just a 0.1% chance of success, think of it as a free lottery ticket.

https://initiativeq.com/invite/BVxqhBKi2m

Kad jūs pievienojaties jums iedod kaut kādu kaudzīti ar Q naudu un jums parādās iespēja pašiem tālāk dot citiem linkus, un dabūt Q par to, ka pievienojas viņi.

Ņemot vērā, ka viņu mērķis ir mainīt vēlāk Q ar USD 1:1, un uz doto brīdi viņi dod ap 3000Q par pievienošanos (jo vairāk cilvēku, jo mazāk Q viņi došot), manuprāt, ir vērts pamēģināt.

Ja ir interese, piereģistrējieties un uzrakstiet te komentāros, lai es zinu, ka drīkstu jūs apstiprināt (tos Q jūs saņemat tikai pēc apstiprinājuma). Sīkāka info https://initiativeq.com/FAQ

PS. "Q" kā nosaukums? Reāli atsit Kin-dza-dza. :P

UPD. Ja nu kas, man atvērās nākošais raunds ar invaitiem, varu pievienot vēl 18 cilvēkus.
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba