Pilnmēness nogurdinātie - Komentāri

About Komentāri
What price medicine2. Jūlijs 2017 - 20:35
Rīgā, cik saprotu, ir viena vieta, kur var brīvdienās tikt galā ar sastrutojušām vietām (furunkuli, un tā tālāk) -- traumpunkts Mežciemā pie bij. Dzelzceļnieku slimnīcas. Saucas acu traumpunkts, bet ir arī ķirurga kabinets. Duntes ielas traumpunkts ar strutām nestrādā. Pirms pāris gadiem palīdzību vajadzēja man, un atcerējos šo kā ļoti sakarīgu vietu, kur visu izdarīja ātri, kompetenti un mierīgi.

Meklējot tur palīdzību šodien, ar zināmu izbrīnu uzinājām, ka no 1. jūlija cenrādis par šo pakalpojumu ir ne vairāk ne mazāk kā 100 eiro.

A ko padarīsi, ja cilvēkam acis sprāgst no pieres ārā?


Reģistratores pirmie vārdi bija: "ja varat pagaidīt līdz rītdienai, ejiet uz poliklīniku". Viņa bija sašutusi par to, ka viņa ir tā, kurai pacientam jāsaka šī ziņa, viņa gribēja, "lai tad arī cenrādi uzliek lieliem burtiem un brīdina".

Fonā bija ar ātrajiem atvests bomzis ar tārpiem saaugušiem kājās, viņu tā arī apkalpoja ārā pie ieejas invalīda krēslā -- iedeva bļodu un šķiet, lika visu nomazgāt, kamēr viņš gaidīja. Diez, viņš arī maksāja pēc jaunajiem tarifiem?
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba