Pilnmēness nogurdinātie - Komentāri

About Komentāri
5. Aprīlis 2017 - 09:08
kāpēc tas ir tirgus tantes līmenis? arvien vairāk cilvēku jau gadiem visos līmeņos, no tirgus tantes līdz 'intelektuāļiem' rietumos novēro vienas un tās pašas lietas, un viņi izsaka par to vērtējumus. dīvaini, kāpēc lai vienmēr kāds pateiktu kaut ko 'jaunu' (ja jauns, tad dziļš, ja jauns un dziļš, tad kaut kas negaidīts). šajā gadījumā no antīkās vēstures/kultūras pārzinātāja pavisam noteikti nedzirdēsi neko 'jaunu' - grieķi un romieši aizgāja, beidza būt, tāpēc kāds, un ne tikai Tumans, protams, sāk izteikt liela mēroga apgalvojumus par to, kā mēdz vai var notikt ar lielapjoma kultūras setingiem.

problēmas ar augstākās izglītības sistēmu rietumos ir ne tikai LV. nevajag būt pārāk informētam, lai zinātu, ka šis ir noturīgs konservatīvo trops jau no 60tajiem/70tajiem, ja ne no grieķu laikiem. acīmredzot, tas ir noteikts rūpests, kurš ik pa laikam tiek artikulēts cīņā starp 'veco' un 'jauno'. dīvaini, kāpēc lai motīva atkārtošanās kaut kā deleģitimizētu pašu izteikumu vai tā izteicēju un tendences novērotāju.

man šķiet, ka jūsu problēma (un laikam jau Rietumu pagurušās akadēmijas problēma kā tāda) ir, ka jūs sagaidāt, ka cilvēks intervijā, runā bārstīs atsauces un statistikas, un dziļas, daiļrunīgas pērles un cutting edge analīzi. no pasaran, tas nekam neder. reizēm vienkārši pietiek, ka cilvēks steito obviozo - ka Roma krita, ka tempus fugit, ka kādreiz tikums bija augstākā cieņa utml.
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba