Pilnmēness nogurdinātie - Komentāri

About Komentāri
Stripes not alone the tiger make16. Jūlijs 2011 - 11:27
Tā arī nesapratu, par ko vispār pēdīgipēdējā potermūvijā būtu ko pārdzīvot. Jau pēdīgipirmspēdējā daļā viss bija tā kaut kā nekā, bet nu šis vispār bija vājumvājš ekranizējums.

Pašas Roulingsas eps man vienmēr šķitis gana līdzīgs varbūt salīdzinoši kvalitatīvam, bet neapšaubāmi Makdonaldam — es varu piekrist, ka ir izstāstīts stāsts, kurā var atrast gan coming-of-age, gan pasaku, gan noteiktu skaitu kaloriju un vēl visa kā, kas pārliets ar speciālo mērci un ielikts stilīgā kartona kastītē. Kā jau Makdonalds pilnībā ignorējot klaimoto sastāvdaļu un to miksējuma atbilstību jelkādai konsekventai diētairealitātei.

Tomēr arī pēdējā grāmatā viņa manā ieskatā ir centusies pateikt kaut ko jēdzīgu par pasauli. Un filmā no tā nav palicis gandrīz nekā; vēl vairāk, nav absolūti saprotams, kāda velna pēc grāmatas gana kinematogrāfiskais fināls tiek aizstāts ar solo hide-and-seek pa pusdrupušiem koridoriem un gala beigās H un LV(TR)™ tā arī viens otram nepasaka nevienu no savām grāmatas key frāzēm, kas visu kaut jel kā savilka kopā tekstā. No pasauļu un vērtību sadursmes paliek pāri kaut kāds sūda mazaction duelis ar wangiem.
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba