Pilnmēness nogurdinātie - Komentāri

About Komentāri
Flash Forward2. Novembris 2009 - 09:10
Vispār jau interesanti, ka ir seriāls, kura pamatdoma un visa sižetiskā intriga vijas ap sakrālo jautājumu: vai pastāv brīva griba?

Bet ir arī elementārie gļuki konkrētajā izpildījumā.

Synopsis/spoiler: reiz sensenos laikos šodien visi Zemes iedzīvotāji vienlaicīgi uz pusotru minūti zaudē samaņu. Protams katastrofa un tāds globāls meihēms (lidmašīnas krīt, autokatastrofas, utt). Vēlāk savelkot galus kopā, secina, ka ne gluži zaudējuši samaņu, bet ir redzējuši, ko viņi paši katrs dara tieši pēc pusgada nākotnē. Nu, un seriāls vazājas ap FIB aģentiem, kas sāk šo stuffu izmeklēt, jo viss tas ož pēc kārtējās sazvērestības.

Nu, un tad tā nākotne kāda nu kuram ir bijusi -- dažiem laba, dažiem slikta. Un kā cilvēki mēģina saprast, vai izdosies no tās izbēgt.

Un gļuks elementārais ir principā tāds. Galvenais varonis savā nākotnē ir redzējis sevi savā FIB birojā, kur viņam pie sienas piesprausts pusgads ar dažnedažādiem materiāliem par šo notikumu, ko tad viņš tagad ir sācis izmeklēt. Laikam jau pirmajā sērijā viņš atron kaut ko un saka aptuveni šitā: "jā, to es redzēju savā flash forwardā, tas attiecas uz lietu" un hlops, piesprauž pie sienas. Strateģeniāls gļuks.
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba