bauda

Jan. 10th, 2022 | 05:12 am
From:: bauda

Ar vienu vietu jÅ«tu, ka paÅ”laik man ir ideālais dienas režīms Å”ajos klimatiskajos un psihiskajos laikapstākļos. Esmu augŔā jau otro stundu, pamazām miesiski atdzÄ«vojos un gaidu pirmo gaismu, lai laistos rÄ«ta slēpojienā lÄ«dz Plaudim, tur kādu kilometru pa ledu, tad pie vecās zvejnieku bāzes pirms Ezerniekiem griezt mežā un pa jauno, neviena nebraukto LVM ceļa sniegu (frindžslēpotāja orgasms :) atpakaļ uz savu viena cilvēka un divu suņu komÅ«nu. (Fotogrāfijas: fb.com/nefolk/photos_albums)

It kā savas pēdējo piecu gadu 5,5 stundas (nonstopā vairāk sanāk tikai tad, ja pirms tam 36-48 nav gulēts vispār) esmu aizmidzis tāpat, aizejot pie miera vakarā ap septiņiem astoņiem deviņiem, proti, pāris stundas pēc tumsas, un, esot pareizajā somatiskajā fāzē tajā laikā (22.00), kad tas homo sapisienam esot evolucionāri un Ä£enētiski visizdevÄ«gāk. Par fizisko paÅ”sajÅ«tu nesÅ«dzos, par mentālo pat prātā nenāk: tas rotors sāk griezties un ieskrienās lÄ«dz 100 km/h divās sekundēs pēc pamoÅ”anās. Ir tāds Huh, what, Reality? Ok, Go! (Man nav nekādas normÄ«Å”u prāta miglas no rÄ«tiem, drÄ«zāk otrādi, turklāt tas pats jau notiek arÄ« deprÄ«, vienÄ«gi tad Ok Go vietā ir Oh No)

VarbÅ«t kļūstu atkarÄ«gs no slēpoÅ”anas, jo nav miera, bet ne jau tādas stadionā pa apli. Mani reāli uzbudina iespēja beidzot tikt visur tur, kur citos gadalaikos un temperatÅ«rās netiec vai tas prasa stundām ilgu briÅ”anu un maldÄ«Å”anos. Tāpēc tajās dažās stundās lÄ«dz ausmas sviedriem laikam jānoskatās lÄ«dz galam to Manska Gorbačovu paradÄ«zē. Replay.lsm.lv brÄ«vpieejā Å”odien pēdējo dienu

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.