« previous entry | next entry »
Nov. 16th, 2021 | 12:48 am
music: Hollywood Burns - Came to Annihilate (EP version)

This just in: diezgan negaidÄ«ti, bet Ŕķiet, ka gnidrologs sagājis mapatā un arÄ« slēpj vai dzÄ“Å” komentārus

Es tikai pie Ŕī ieraksta http://klab.lv/users/gnidrologs/848414.html norādÄ«ju, ka arÄ« neredzu moderatores reakcijā nekādu satraukumu (redzu genuine interesi par sarunbiedru, turklāt viņŔ nepasaka neko Å”okējoÅ”u, bet tikai to, ka Trampu par autoritāru lÄ«deri nevar nosaukt autoritārisma kā tāda definÄ«cijas dēļ), savukārt ekranētā tvÄ«ta autors ir dusmÄ«gs incelis no Malaizijas, kas savā ziņā visai lÄ«dzÄ«gs gnidrologam (kurÅ” te arÄ« rada lielu ASV politikas eksperta iespaidu no otras Zemes puslodes)

Lūdzu, otrais (((Google))) piedāvātais rezultāts: Who is Ian Miles Cheong, and why does the internet care where he lives?

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {8}

gnidrologs

from: [info]gnidrologs
date: Nov. 16th, 2021 - 07:58 pm
Link

Tu pārāk daudz un nesakarīgi runā.
Atgādina par Ŕo:



Kaut kādas domas par ekÅ”ualÄ« tēmu - Ä·Ä«nieÅ”u disidenta viedokli par totalitārismu Ķīnā un ASV politisko režīmu tev arÄ« bija? Tās woke cacas upsetÄ«gums imo jau implicējas tajā, ka viņas "jautājums" bija formulēts kā apgalvojums (orange man bad), kuram viņa gaidÄ«ja apstiprinājumu, bet nesanāca. Tas gan ir sekundārs moments.

Reply | Parent | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 16th, 2021 - 08:12 pm
Link

Legit mēme, bet savas domas es jau uzrakstÄ«ju: par to viņŔ pateica vienu teikumu un fragments beidzās. Tad ir jāskatās visa intervija, lai bÅ«tu vairāk domu, varbÅ«t arÄ« paskatÄ«Å”os, jo bija doma papētÄ«t tos Ķīnas ātros (sociālos) kredÄ«tus. Bet, ja tas ir "sekundārs moments", tad kāpēc vispār uz to fokusēties?

Reply | Parent