Better jungler wins

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:24 pm: we are seven dwarfs we work all day and when were not workin were fuckin snowwhite
tiek aktīvi domāts par darba nomaiņu. mana slinkuma dēļ, protams, tikai domāts. ja kādam ir piedāvājums jaunam vīrišķim, kuram ir šāda tāda kulturāla izglītība (protams, nepabeigta - slinkums), spēks kaulos un nav arī dullums galvā piesities - ziņojiet.

Comments

[User Picture]
From:[info]aminoskaabe
Date:September 25th, 2007 - 08:17 pm
(Link)
o! Riktīgi foršs sludinājms! :))
Vispār es arī reizēm tā domāju, jo biežāk domāt slinkums. Un šādā tāda izglītība ir arī man, jo pilnai slinkums. Un spēka vietā man nenormāli daudz enerģijas. Jā, es varētu nošpikot!
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:September 25th, 2007 - 08:42 pm
(Link)
Well, ja tev ir sajēga par notikumiem ārzemēs un proti apvienot vārdus teikumos, mēs kā reiz meklējam ārzemju ziņu žurnālistu. Līdzšinējie kandidāti esot drausmīgi.
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:September 25th, 2007 - 08:44 pm
(Link)
Well, ja tev ir sajēga par notikumiem ārzemēs, zini vismaz trīs valodas un proti apvienot vārdus teikumos, mēs kā reiz meklējam ārzemju ziņu žurnālistu. Līdzšinējie kandidāti esot drausmīgi. Lai uzzinātu sīkāk, nočeko avīzi, jo arī pats precīzi neatceros.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:September 25th, 2007 - 11:46 pm
(Link)
ok, paldies. pamēģināšu, lai gan uz neko spožu neceru (jo mans CV nav nekāds spožais). pozitīvais ir fakts, ka vienmēr esmu vēlējies izmēģināt spēkus žurnālista profesijā.
Powered by Sviesta Ciba