Better jungler wins

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
06:14 pm: hattrick.org
saslimu ar hattrick.org, darbā tiek nemitīgi skatīts spēlētāju tirgus, naktīs pa 3 lāgiem tiek čekota stratēģija nākamai spēlei, ar vienvārdsakot pilnīgs čau.

Current Music: Outcast - Pieces
Tags:

Comments

[User Picture]
From:[info]martcore
Date:August 5th, 2005 - 06:44 pm
(Link)
velkam tu klab, bratello
[User Picture]
From:[info]batou
Date:August 7th, 2005 - 08:11 pm
(Link)
a tevi atradu pēc username martcore
[User Picture]
From:[info]aminoskaabe
Date:August 7th, 2005 - 05:26 pm
(Link)
Beibi Tev vajag!
[User Picture]
From:[info]batou
Date:August 7th, 2005 - 08:10 pm
(Link)
ja tu domā mīļāko, tad tas jau man ir. bet ja tu domā otru pusi, tad tev kārtējo reiz ir taisnība. vajag, bet nu otras puses tāpatās no gaisa nekrīt. vienam te žurnālā lasīju, ka megaultraegoistiski cilvēki nemaz nespēj iemīlēties. jeb arī vecais teiciens "mīli sevi un citi tevi mīlēs".
[User Picture]
From:[info]aminoskaabe
Date:August 8th, 2005 - 11:34 am
(Link)
Kārtējo reizi man ir taisnība.... Nu uz kāda pjedestāla vēl Tu mani uzcelsi tagad? :D
Pag, megaultraegoistiski cilvēki. Zini, kas man uzreiz nāk prātā? Visi šitie Pikaso & Co. Bet viņiem taču bija beibes un baigās loves vēl. Ne, ne - man kaut kā liekas, ka šitiem ir tieši vēl vieglāk samīlēties. Fiška ir tikai tajā, cik laika pavadi vienatnē un cik laika sabiedrībā, kur b;utu iespējams to Lielisko Liktenīgo un Uberfošo beibi atrast. Jā, un kā man oma mācija (mana oma ir gudra, forša un visvisādi izcila un neatkārtojama lauku tante) - viss labākais atnāk tieši tad, kad to vismazāk gaida. Un zini, ir tā! Pati to pārbaudīju un atskatoties savā neilgajā vēsturē, atkal māju ar galvu. Nu spontānie, negaidītie pasākumi taču arī ir labākie. Ai, atkal aizrunājos.... :)
[User Picture]
From:[info]batou
Date:August 8th, 2005 - 04:29 pm
(Link)
tak neceļu uz pjedestāla, vienkārši ja ir taisnība ta ira :). nu a par Pikaso... cik daudzas no tām bija mīļākās un kura no tām bija "one and truly". vienkārši ja daudz ņemās apkārt, tad protams iespējamā love object atnāk ātrāk, jo pēc kļūdu un izmēģinājumu metodes pirmais sasniegs mērķi tas, kurš visvairāk veiks mēģinājumus. nu par apkārttusēšanu jau rakstīju. tāds dīvains periods pašlaik ir dzīvē. nu un ja pēkšņi notiksies kam jānotiek, tad tam jānotiek arī bez tusēšanas. nu jā un vēl problēma ir tajā, ka, to pret kuru man vēl joprojām ir diezgan stipras jūtas (diemžēl aizmirst nevaru, pievērsties nākotnei arī nevaru, tupiks kaut kāds), satieku viņu regulāri (ziemā bija kopēja teātra izrāde, vasarā kopīga māsas izlaiduma svinēšana, dzimšanas dienas (mana, viņas). nu jā, zinu, ka man tas ir jāizbeidz, bet es nevaru. nu par attiecībām jāraksta ir daudz un tā vai tā visu nevar uzrakstīt.
[User Picture]
From:[info]aminoskaabe
Date:August 9th, 2005 - 12:03 pm
(Link)
Mēs ar vienu vīrieškārtas darugu nesen te runājāmies par šo un to. Aizvadot sarunās i gandrīz pusnakti. Un zini, bija tēma arī par to, ka vīrieši ir palikuši emocionālāki, kā agrāk. Tagad beibes paraud un iet tālāk. A vīrieši... Nu Tu saprati :) Un zini, tas mans draudziņš man piekrita un pats sāka mest piemērus iz savas dzīves. Ko es ar to gribu sacīt? Drīz pasaulē valdīs feminisms un visi vīrieši izmirs! :P
Nu tas tā jokam ;) Vispār jau man arī ir gari un plaši, ko par šo tēmu runāt, bet neba nu internets un vēljovairāk žurnālis būs tā vieta, kur to iztirzāt. Bet zini, būs okeido! ;)
Powered by Sviesta Ciba