Better jungler wins

[info]gnidrologs @ 05:45 pm: Vot es tieši tagad cierēju beidzot pēc ilgiem gadiem sēdēšanas uz prastiem laptopiem pārmaiņas pēc paņemt stacionāro, kas vilks visas spēles vismaz uz normāla 'high'. Ne ūber šmūber grafixx whore, bet, lai nekas neraustās un freimreits negriež acīs ar žileti.
Paskatījos dažos daķu veičos (dato.lv, 1a, dateks, vēl kaut kas) un izskatās, ka bez puzotras štukas tikai par sistēmbloku cauri netikt. SSkā varētu paņemt lietotu tajā kategorijā par +/- štuku.
Kā saprotu tas viss dēļ minētajām GPU, kas normālā mid high endā tagad maksā 600 un uz augšu. Esmu pilnīgi ārpus cilpas par šī brīža dzelžiem, tāpēc gribu jautāt tev. Kādu aptuvenu komplektāciju tu ņemtu šādam pieprasījumam?
Vai vajag obligāti RTX 3tūkstgošās vai varbūt pietiek ar to pašu GF1600kautas? Kādi tagad ir Radeōni (senāk kompjusnobi daudz govņījās) vai varbūt tagad ir trešie varianti?
Vai obligāti labāk i7 un uz augšu vai spēļiem un primitīvām mājas darbībām pietiek pat ar i3. Kas ar to Ryzenu?
Rams? 8-16-32? Nav ne jausmas cik tieši vajadzīgs tagadējiem spēļiem. Piemēram, tagad laikam būs Stalker 2, kas gan jau būs stipri prasīgs un to jau nu gribētos paprovēt. vajag tos 32?
Dzesēšana un barošanas kastes watāža?
Varbūt zini kādu īpaši izdevīgu veikaliņu?
Ja slinkums, atmeties vienā teikumā.

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba