Better jungler wins

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:23 am: random thoughts
apdomāju vai ņemt to resident evil village vai nē. it kā weebū spēle (un man ar tām ir ļooooti ledainas attiecības), bet no otras puses first person horror ir "kind of" nice. praktiski tuvākais geims uz kuru lieku kaut nelielas cerības ir tikai kaut kad augustā (deathloop) un izņemot stīma indies kuri stāv bibliotēkā tā kā no AAA tā īsti nekā nav.

visu laiku apsveru iespēju iegadāties konsoli lai ar dzīvesbiedreni kaut ko paspēlētu, bet tur arī dilemma, jo it kā vajadzētu nintendo switchu (nu ja tā skatās ko kopistiski geimot), bet es esmu liels heiteris tiem viņu gimmickiem.

cita ziņās dateksā 3080 kas pagājušo oktobri maksāja 800+ eiro tagad prasa 2500. nav tā ka man tagad vajadzētu baigi, bet ja cenas nenormalizēsies 2 gadu laikā, tad varētu būt problēma. maybe jau tagad iestāties tajā evga rindā? pēc 2 gadiem kā reizi pienāks kārta.

Tags: ,

Comments

[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:May 10th, 2021 - 10:17 pm
(Link)
Pirms iegādājas kādu 3xAAA spēli vienmēr noderīgi paskatīties labāko yt revooistu: https://www.youtube.com/watch?v=_GDoxZnoRG4
[User Picture]
From:[info]batou
Date:May 10th, 2021 - 10:39 pm
(Link)
yeah too late gan es jau nopirku par 50 eirām. tur principā visam var piekrist, man vēl 1/4 palikusi ko pabeigt, bet visi punkti atbilst. console game through and through. bet tajā pašā laikā somewhat entertaining kamēr jāgaida uz ko citu un boi ooooo boiii pašlaik ir sausumiņš iestājies. pieņemu ka savā ziņā tomēr kovids laikam developerus ir ietekmējis.
Powered by Sviesta Ciba