Better jungler wins

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:02 am: kad man spotifajs spēlē kaut ko no hausa plejlistes es uzreiz sāku gribēt spēlēt līgu. tā kā pavlova sunim ar zvanu. lai gan līgu neesmu spēlējis kādu nedēļu, stīma uzkrājies biš ko geimot, apex paņem arī savu. vienīgais geims ar kuru man ir tāda reakcija. btw tāda pati man ir ar heroes of might&magic 3 un https://www.youtube.com/watch?v=9cQlVww0zKo jo tajā laikā (aptuveni 20+ gadus atpakaļ) tas rullēja uz riņķi radio.

Tags: ,

Comments

[User Picture]
From:[info]komentators
Date:March 30th, 2021 - 02:39 pm
(Link)
rofl, homms un equador :D

es homm3 joprojām uzlaižu, bet šūterus vajag spēlēt tagad reizi pusgadā apmēram.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:March 30th, 2021 - 04:04 pm
(Link)
izņemot batlerojālus jau īsti nekā cita nav. dūms jau it kā sen kā iziets (ir jau tie expansioni bet kaut kā turpināt vairs nevelk) uz stalkeru 2 vēl jāgaida nez cik ilgi.

metro exodus nopirku epic game storā jo tad bija pieejams tikai tur ar visiem expansioniem, bet nu tie arī sen jau kā izieti.

nu it kā farcry 6 drīz kaut kad, bet man 5 atstāja tik sliktu iespaidu, diez vai es vēl kādu ubisofta fps spēlēšu (assasins creed ir ok/kinda meh, bet tas nav fps).

kaut kā maz oriģinālu ideju fps lauciņā pašlaik. ja visādi indie roguelikes ir pilns stīms tad ar fpsiem ir tā pašvaki, it sevišķi singlā.
[User Picture]
From:[info]komentators
Date:March 30th, 2021 - 06:20 pm
(Link)
Man vispār vienīgais šūteris no hl2, kas patika bija wolfensteins (bet ne jaunākais, tas vienu iepriekš). Tā citādi doomi abi ir labi, otro vēl neesmu izgājis.
Powered by Sviesta Ciba