Better jungler wins

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:46 pm: atkal par to pašu fallautu
jo vairāk es domāju par to ko vajag nākamajā FO5 jo vairāk esmu pārliecināts, ka bethesdai ir jāiet witchera3/asscreed origins ceļš. kur karte katra lokācija ir pārdomāta, nevis vienkārši sabūvēt objektus un thats it.

plus beidzot atbrīvoties no autolevela. ja francūži var, tad arī amīši var. tas vienkārši ir lazy design, ja ir autoleveloti pretinieki spēlē.

Tags:

Comments

[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:August 21st, 2018 - 09:01 pm
(Link)
Kas tev tieši pievelk sājos ķipa AAA blokbasteros? Ja tu esi tāc Fallout fans, kāpēc vairāk neposto par tādām spēlēm kā Underrail, Divinity: Original sSin (abas daļas), vai pat to tizlo Wateland 2. Tie ir daudz tuvāki Fallout geimplejam.
Ja tu esi šūteru fans, tad tev taču ir milzīga izvēle. Geybrio endžīna (pat uzlabota) spēles nekad nebūs forši šūteri, jo tā ir Bezda. Labāk pārspēlē Stalkerus.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:August 21st, 2018 - 09:14 pm
(Link)
underrail ir iziets līdz pēdējam bosam (btw tas man vispār ir raksturīgi - atstāt pēdējo bosu neizietu: tas pats bija battletech un xcom2), divinity abas daļas ir spēlētas. otrā pat bija tīri ok, bet līdz ko sajautu ka tuvojos beigām tā atkal pazūd interese. wasteland2 spēlēju vēl hren viņ zin cik gadus atpakaļ. to gan izgāju līdz galam, lai gan tas bija bagains.

fallout geimplejs nav isometric tbs. (un esmu spēlējis gan f1 gan f2 gan fallout tactics), priekš manis fallot geimplejs ir fpsrgp hibrīds.

stalkeri diemžēl visi atspēlēti. arī ar modiem. jā tas gamebrio ir sūds, būtu labi ja bethesdā tomēr norītu lepnumu un sadarbotos ar ubisoft vai ar cd projectu kuriem nav problēmas normālu engine sačiņīt. btw pirmais witchers esot bijis nedaudz pārtaisīts bioware dzinējs. bet nu visi gaida to jauno bethesdas oriģinālo IP - starfield. moš tas būs uz jauna dzinēja, jo viņi kaut kā ilgi pie tā ip šancē jau.
Powered by Sviesta Ciba