Better jungler wins

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:34 am: un jā turpinot par BF
izskatās ka man nāksies gaidīt uz bad company 3 lai atgūtu to massive fun kas priekš manis bija bad company 2 (no airplane whores, less heli fags), uz parastajiem bf laikam nav jēgas gaidīt.

Comments

[User Picture]
From:[info]phz
Date:May 25th, 2018 - 04:24 pm
(Link)
Treileris bija pabriesmīgs, bet informācija no izstrādātājiem jau ir cerīgāka - ka vairāk spiedīs uz taktisku geimpleju, piem., te - https://www.youtube.com/watch?v=dh4MHyozPyU

Par heli fagiem katrā ziņā nebūs jāuztraucas :)
[User Picture]
From:[info]batou
Date:May 26th, 2018 - 05:22 am
(Link)
ē, redz man kā reizi taktisks geimplejs nekad tā īsti nav paticis. tad jau labāk siege spēlēt. man ir vajadzīgs haosiņš, bet tāds mazais haosiņš, kā bija bf2 kartēs karkand, mashtuur un sharqi (sharqi bija arī helīši bet par cik tā karte nebija pārāk gluda + tur bija pietiekoši daudz ēku, tad ar zināmu pacietību varēja tos turēt grožos). man gluži vis nevajag infantry only mode (lai gan tāds mode konkrēti bija bad company 2) vienkārši lai kartes nebūtu tik "gludas" kā bf4. un lai piedod manu ķecerību, arī nedaudz mazākas, es negribu visu laiku močīt wake island. teikšu kā ir man no bf4 patika tikai metro, locker (abas gan ir izteiktas grenade spam) propoganda kurā man ir bijušas labas tanku kaujas, wave breaker arī bija laba, pearl markets arī.

nu redzēs. preorders no manis nebūs, jo tas ir EA (un vispār pēc pirmā battlefront'a epopejas, vēl pirms visiem lootboxiem, kaut kā vairs roka neceļas kaut ko no EA iegādāties)
Powered by Sviesta Ciba