Better jungler wins

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:51 pm: console wars
pidaru Rockstar lēmums uzpļaut PC izpaužas viņu GTA IV. jā, netā jau ir krakotā versija par spīti viņu izgāztajiem 200 000 $ uz anti-piracy. taču es negrasos instalēt servise pack 3 un Rockstar Social Club tikai tāpēc lai to sūdu palaistu. te nu man jāatzīst - ja visi kantori būtu tādi kā Rockstar, tad pc tiešām nebūtu jēgas un nāktos iegādāties konsoli. it sevišķi, ja ņem vērā to, ka nopiratizēt GTA IV uz konsoles Rockstar gadījumā ir vieglāk nekā uz pc. tikai paldies dievam visi kantori nav Rockstar. un paldies dievam GTA nav BG (Baldurs Gate, tiem kuri nezin) un es uz šo spēli nefapoju tik ļoti lai man to vajadzētu tūlīt un tagad. lai gan sandbox style man patīk. vienkārši spēlēšu San Andreas, kuru neesmu spēlējis. its time to roll with my homies, yo.

Comments

[User Picture]
From:[info]gamemaster
Date:December 6th, 2008 - 09:10 pm
(Link)
Viss būtu pohuj, ja tā spēle būtu kaut necik optimizēta.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:December 6th, 2008 - 10:12 pm
(Link)
par optimizāciju, protams arī daudzi ir šokā. bet man tas ir mazāks uzbrauciens no rokstār puses nekā lepni paziņot "pirāti sūkā, un pc lietotāji ļaus paņemt mutē tikai tāpēc, ka mēs tā gribam"
[User Picture]
From:[info]gamemaster
Date:December 7th, 2008 - 10:24 am
(Link)
Esmu jebučijs pirāts bez sirdsapziņas un apzinos to. Ja var uzlauzt - spēleju, ja nē - tad fuck it. Jebkurā gadījumā apšaubīt izdevēju tiesības tādu jebučiju pirātu kā es laikmetā aizsargāt spēli visiem iespējamajaiem soļiem ir kinda muļķīgi.
Nopirki tu to GTA 4? Nē! Viss, pretargumenti netiek pieņemti.
[User Picture]
From:[info]hito
Date:December 6th, 2008 - 10:14 pm

:(

(Link)
Nabadziņš :(
paiju paiju galviņai.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:December 6th, 2008 - 11:24 pm

Re: :(

(Link)
they see me trollin, they hatin
[User Picture]
From:[info]wilkacis
Date:December 6th, 2008 - 11:18 pm
(Link)
Nez', es uzliku bez liekām problēmām (SP3 jau stāvēja un ir sajūta, ka W ar to strādā bišķi ātrāk). Kopumā esmu apmierināts.
Un IMHO visa ļaunuma sakne ir EA ar savu īpaši sapisto digital rights management'u (Mass Effect, Spore, Bioshock).
[User Picture]
From:[info]batou
Date:December 6th, 2008 - 11:26 pm
(Link)
jā ar Spore viņi smagi aplauzās. tikai es nesaprotu pričom te EA, ja publishers skaidri un gaiši ir paši Rockstar :)
[User Picture]
From:[info]snake
Date:December 7th, 2008 - 02:06 am
(Link)
Muļķības, EA tikai skrien pakaļ Valve un Steam. Tas ir tikai normāli, ka visas PC spēles būs jāaktivizē caur netu (un licenzi pārbaudīs pie katras palaišanas). Nu ko tu padarīsi - jāpērk legāls :D
[User Picture]
From:[info]wilkacis
Date:December 7th, 2008 - 03:00 pm
(Link)
Tieši EA sapistā politika par limitētu spēļu instalēšanas skaitu parūpējās par pirātisma vilni pret šīm spēlēm, it īpaši spore. Ar legālu ir as same as ever - ja gribi multiplayer - jāpērk, je ne - nav problēmu ar pirātisko. Man domāt, ka tas nemainīsies nekad.
[User Picture]
From:[info]snake
Date:December 8th, 2008 - 10:25 am
(Link)
Baidos, ka spēles ar limitētu instalēšanu skaitu piratē varbūt par 1% vairāk, nekā pārējās (96% un 97% attiecīgi :D), tapēc jau arī vairāk iznāk spēļu ar 0 instalēšanu skaitu (tb, uz PC neiznāk).
Tapēc jau arī saruna, un tapēc arī GTA4 uz PC gļuko :)
[User Picture]
From:[info]wilkacis
Date:December 8th, 2008 - 04:18 pm
(Link)
Despite the use of DRM, Spore has been cracked, bypassing the copy protection mechanism. The game was distributed over BitTorrent file sharing protocol, has been downloaded over 1,700,000 times, and was ranked the most pirated game of 2008.

Man domāt, ka tas ir galants cipars.
[User Picture]
From:[info]snake
Date:December 8th, 2008 - 06:44 pm
(Link)
Nu Spore tak ir kā Sims, visiem vajag.
Lohi, vajadzēja taisīt tā, kā WoW - lai tur visi citi Spōri ir TIKAI lietotāji, tad gan būtu mega-žūksnis un 10 milj. subscribers :DDD
[User Picture]
From:[info]snake
Date:December 8th, 2008 - 06:48 pm
(Link)
Vispār šis ir labs topiks, man ļoti interesanti tas viss liekas - tb viss ar content-on-demand saistītais:
Tas ir kā ar Tevi, kad megageims Diablo II tā arī tiek rauts pirātiskais netā, bet WoW uzreiz tika paņemts legālais, un viss kapēc - tapēc, ka bija ērti nopirkt, tb tikai ar kartīti samaksāt gandrīz turpat geimā (vajadzīgajā vietā un laikā tika dota iespēja samaksāt naudiņu) , bet pēc Diablo jāiet uz veici, kas protams ir slinkums.
Domāju, ka šādiem risinājumiem (games/music/tv) ir nākotne, jo kas ir dolārs-divi-desmit, ja var nekur neiet :)

Ok lol, nepiespamosim nabaga Batou žurnāli :DDD
[User Picture]
From:[info]wilkacis
Date:December 8th, 2008 - 09:16 pm
(Link)
Jā, es arī domāju pie sevis - legālu geimu pirktu tikai tādā gadījumā, ja to varētu vienkārši nokačāt, tā arī izdarīju ar WoW, nekad nebūtu gājis uz veikalu pirkt.
Bet vispār joprojām kopumā izjūtu ļaunu prieku spēlēs zogot. Tad es zinu, ka tādējādi grauju visu industriju un spļauju sejā godīgajiem geimeriem, kā arī rauju pēdējo kumosu no mutes raudošajiem developeru bērniem.
[User Picture]
From:[info]snake
Date:December 8th, 2008 - 10:11 pm
(Link)
Tas jau ir normāli - paralēli visiem securomiem un kopējai pistnei ar krekiem no otras puses jau visiem MMO ir trial versijas, kuras pēc tam var ērti aktivizēt.
Gan arī priekš single kaut ko tādu izdomās, un priekš filmām un mūzikas arī - lieto to, kas patīk, ja patīk, tad nospied buy un no jau iepriekš piejūgtās kredītkartes (lai nav katru reizi pistne ar ievadīšanu un attiecīgi -sales) noskaitas, ka Tu pat i nemapani.

Bet tā jau mēs visi protams esam Revolucionāri utt!! :D
Powered by Sviesta Ciba