/**\ mūldēšana, ibio... baj veganblackgayjewfeministiclyatheisticantifa -
February 20th, 2023
10:55 pm

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10 sekundes.
Šodien sāku mācīt vienam jaunietim ģitāru spēlēt. Man nav jums jāstāsta, ka es nemāku ģitāru spēlēt. Izskatās diezgan talantīgs, 15 gadi, īstais vecums.
Pa ceļam uz nodarbību ar Lauru (mana izcilā loģistikas menedžere) apspriedām plānu, kas pagaidām ir vairāk kā viens. Vēl, pa ceļam uz turieni, redzēju kā cilvēki uz ielas dara pāri viens otram un, klausoties ar vienu ausi Lauru, mēģināju uzreiz ātri izdomāt tam attaisnojošus iemeslus. Atradu daudz un dažādus, pēc kā man likās, ka jāpieiet klāt un jāsalabina, varbūt jāsaka uzmundrinoša runa vai pat jāriskē un abas puses jāapskauj, bet tikmēr visi, izņemot mani, bija jau izklīduši.

Aizmirsu vakar pateikt. Man ir Petzl Tikka Core. Iztur h über-zemas un augstas temperatūras, lieliska gaisma un nekad nav nācies pasākuma laikā uztraukties par baterijām. Iesaku. /aizeju paklausīties "Ný batterí"/ KC

(2 comets | Leave a comet)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]anrys
Date:February 21st, 2023 - 11:47 am
(Link)
Man ir TACTIKKA, diezgan ilgi velk priekš tās cenas, kādus 5 gadus, bet nākamo prasās kādus 600+lm, lai mežā pa tumsu varētu ar velo braukāt, šitā 300lm ir par vāju.
[User Picture]
From:[info]basta
Date:February 21st, 2023 - 11:56 am
(Link)
Ar velo jā, tur mazliet cita specifika, jo kalnā vajag izgaismot tikai to kas zem paša kājām, cenšoties neapžilbinat citus.
Powered by Sviesta Ciba