/**\ mūldēšana, ibio... baj veganblackgayjewfeministiclyatheisticantifa -
February 15th, 2023
10:55 pm

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ar slimo Tomu jau trešo dienu pa māju dzivoju. foršs puika, baigi izaudzis. mēs ejam pusdienlaikos staigāt. vakar viņš bija tik vājš, ka knapi līdz upei varēja aiziet. šodien jau labāk. pastaigas laikā biju pārsteigts, ka seja pēkšņi sāk sen nelietotos muskuļus darbināt. pāris stundas vēlāk vēl pāris sek bija.
vakar tumsā pie jūras, starp krauju un akmeņiem, visādas ēnas rādījās. par pirmo sapriecājos, pārējās jau bija kaitinošas. vējš, zvaigznes un palieli viļņi. pirms tam atkal prāts cauri visiem elles lokiem izgāja, normāli. Mein Kampf.
'patikt'. tur vispār nav nekā kam patikt, tas skaidrs. bet visādi citādi pat +/- laba skaņa un atpazīstams teksts.
vēlāk pēcpusdienā pēkšņi sajutos slims, turklāt, viens skripts lēnu velkas, tāpēc ierastās vakara nodarbes vietā tagad sega, tēja, darba laptops un Svenkšķa atsūtītā filma par Peļevinu.
aizvakar redzēju kurjeru aizbraucam. bez klauvēšanas bija atstājis zīmīti pastkastē, ka nav neviena mājās. uzreiz zvanīju viņu kantorim, taču, tā saruna ātri kļuva abpusēji bēdīga. vakar dabūju paku, bet promvedošais kurjers ap to laiku bija jau uz prāmja. nākamais tikai pēc mēneša, kas nozīmē, ka motociklu būs jāsaved kārtībā 6-7 nedēļās. vajadzētu paspēt.

gribu Ņemt.Kalns.Upe.Slēpt.

Ar Lauru apspriedām šiem tekstiem izvēlēto sintaksi. KC.

(Leave a comet)

Powered by Sviesta Ciba