/**\ mūldēšana, ibio... baj veganblackgayjewfeministiclyatheisticantifa -
August 3rd, 2005
10:40 am

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

(32 comets | Leave a comet)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]prox
Date:August 3rd, 2005 - 11:08 am
(Link)
šitas nekur nav īsti atrunāts. un LV darbiniekiem jau nu jābūt pilnīgam po - tev jāatgriežas .lv zōnā līdz pases termiņa beigām (pēc tam tā vairs neskaitās ceļošanai derīgs dokuments).
tak problēma var rasties sekojošā apstāklī. valstīs, ar kurām .lv ir bezvīzu režims, parasti (saskaņā ar līgumiem) bez vīzas drīkst uzturēties līdz 90 dienām (~3 mēneši). bet uzturēties tu drīksti tikai tad, ja tev ir ceļošanai derīgs dokuments, t.i. pase, kurai nav beidzies derīguma termiņš. sekojoši, kad tu iebrauc kādā valstī, ar kuru .lv ir bezvīzu režīms, teorētiski tiek pieļauts ka tu uzturēsies vai vari uzturēties tur 90 dienas. tāpēc šīs valsts robežsargi pieprasa, lai tavas pases derīguma termiņš ir vismaz 90 dienas no iebraukšanas datuma. bet var arī neprasīt. that's at your own risk.
katrā ziņā neizlaist no .lv vai nelaist atpakaļ .lv zonā tevi nevar. ja kāds sāk kačāt pravas - pavicini savu Satversmes eksemplāriņu. ;)
[User Picture]
From:[info]basta
Date:August 3rd, 2005 - 11:14 am
(Link)
taa vish i`!
vnk leishu robezhsargi vairaakiem pazinjaam, shaadaa veidaa ir papraavu naudinju atnjeemushi (arii par to ka pases "kvalitaate" esot slikta un darot kaunu valstij)... nu, bet pashi vainiigi - no manis ar meegjinaaja naudinju iekaseet, tachu nemazu verbaalo uzleejumu dabuuja ;) siikums, bet patiikami ;)
nu, jaa... diezin ko zviedru robezhas sargaataaji teiks, khe...
[User Picture]
From:[info]prox
Date:August 3rd, 2005 - 11:19 am
(Link)
nu ja. robežsargi mēdz tādi kretīni. īpaši leišu un poļu. zviedros nez, man nekādu problēmu nav bijis. cita civilizācija, zinies. katrā ziņā ar cilvēcīgāku attieksmi.
[User Picture]
From:[info]basta
Date:August 3rd, 2005 - 11:35 am
(Link)
mana pieredze (tikai veerojot) ir biku savaadaaka... reiz stoholmaa bija janoskataas kaa polju penzhus riktiigi izd...za. par siikumiem... tipa no seerijas "ko lien kur nevajag"... mlje...
[User Picture]
From:[info]prox
Date:August 3rd, 2005 - 11:41 am
(Link)
nē nu gadās. un vispār - kill 'em all!
[User Picture]
From:[info]basta
Date:August 3rd, 2005 - 11:45 am
(Link)
Lai dievinjsh nograabstaas!
[User Picture]
From:[info]prox
Date:August 3rd, 2005 - 12:54 pm
(Link)
uhu
Powered by Sviesta Ciba