banderlogs
22 Janvāris 2014 @ 01:29
 
Tagad acīmredzot pienākusi mana kārta ar dzīvnieku un veterināru epopeju. Minkāns jāaizved uz klīniku, lai apskata zobus, jo ir nelaba aizdoma, ka viņam atkal tur mutē kaut kas nelabs saviesies. Kas viss būtu relatīvi vienkārši - diennakti nebaro viņu narkozes gadījumā, iestūķē kastē un prom pie ārsta. Ja vien komplektā nenāktu māte, kas dzīvniekus gan mīl, bet absolūti neredz jēgu vest PILNĪGI veselu kaķi pie ārsta, jo a)nauda jāmaksā par neko un b)minkānam būs lieki uztraukumi. Un man no tādas spītīgas ''es neko nezinu, neko negribu zināt" attieksmes asinis kāpj galvā.
Ir jau forši ar kaķi klēpī sēdēt pie panorāmas un kasīt viņam ausi, bet nolāpīts nu, tev tak ir atbildība pret to lopiņu. Ja viņam vienreiz ir bijuši izrauti 6 zobi un otrs kaķis vispār aizgāja pa skuju taku mūsu paviršības dēļ, kā var atsacīties pat uz elementāru pārbaudi aizvest. Vai vismaz ļaut man to izdarīt.
 
 
banderlogs
22 Janvāris 2014 @ 11:57
 
Šādos brīžos es noticu labajam cilvēkos. Vešiņas ražotājs Aerie ir salikuši bildes, kas nav apstrādātas ar fotošopu. Meitenēm redzami visi celulīti, krunciņas, dažām pat strijas nav nomaskētas. Var jau būt, ka Aerie vienkārši ir apjēguši, ka tādējādi nopelnīs vairāk naudas, bet jebkurā gadījumā ir tīri jauki redzēt modeli, kurai ir tādas pašas vizuālas 'nepilnības' kā lielai daļai sieviešu.
 
 
banderlogs
22 Janvāris 2014 @ 18:40
 
vai man tikai rādās, bet klāva sedlenieka profila bildē tviterī ir viņš pats ar blackface.
 
 
Garastāvoklis:: aizdomīgs un apmulsis