baile


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
starpstāvoklis
Logs joprojām ir aizsvīdis. Skaisti, tā ar miglu un lāsītēm. Istabā ir meloņu tabakas pēcsmarža. Uz dzeltenbrūnā deķa guļ jūras akmeņi un degošas sveces.
Bija harmoniska kopābūšana vakar. Es tikai prātoju vai pienāks laiks, kad es būšu kaut kam gatava. Nu tā - pa īstam gatava. Piemēram, tādām cilvēciskām attiecībām, kurās pašatdeve ir 24h diennaktī. Bet tas tikai piemēram. Joprojām laipoju visam pa vidu. Pieskaros, aizslīdu.
Vakar runājām par sapņiem. Vai vidējais praktiskais latvietis sapņo? Vai Latvijā sapņotājam ir Dzīve? Bija ideja, ka jāiemācās savus sapņus pārdot. Bija arī ideja, ka sapņotājam ir grūti pielāgot savus sapņus pārdošanas kritērijiem un tāpēc tur tomēr nekas nesanāks...
Un tad nākamajā rītā ar draudzeni bija saruna par trauslumu. To trauslumu, kas rodas cilvēku starpā pēc intīmām attiecībām. Kad ir bijis tikai tas un viss pārējais ir neskaidrs, tikai viens akts. Un kā mums no šāda trausluma ir bail un kā mēs izvairāmies no tā, un ar to atstājam pagātnē visu, kas varētu būt nākotne.
Un tā es kavējos pamestā templī.
gaisu tricina:
The Knife - Heartbeats
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: