kaija vārdā džonatans -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Septembris 8., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
00:08
Daži atgadījumi pēdējā laikā liek domāt ka galvenā problēma Latvijas sievietēm ir ka vienkārši pietrūkst kārtīga vecha. Vieni vienīgi memļaki apkārt. No otras puses, sarakstoties ar simpātisku jauniepazītu meiteni draugos, uz viņas tekstu ka mūsu kopējs paziņa teicis ka viņai varētu patikt tāds inteliģents puisis kā es, tomēr apspiedu vēlmi aizrakstīt ka vispār jau esmu slinks un netīrīgs radījums ar regulāru tieksmi iedzert. Saglabāju intrigu.

(14 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]up
Date:8. Septembris 2010 - 08:13
(Link)
galvenaa latvieshu sievieshu probleema ir, ka vinju vechi ir lielaaki baabas nekaa vinjas pashas.
[User Picture]
From:[info]elina
Date:8. Septembris 2010 - 08:45
(Link)
bet zini, kaa man liekas? ka ljoti liela dalja sievieshu to arii taa pa iistam izbauda
[User Picture]
From:[info]krizdole_
Date:8. Septembris 2010 - 10:11
(Link)
Pēc pieredzes saku, ka izbauda pēc tam, kad normāls čalis sirdi salauzis. Pēc tam sameklē kādu pasīvo, kurš neatstās, bet tas ar laiku apnīk.
[User Picture]
From:[info]up
Date:8. Septembris 2010 - 18:48
(Link)
zini, man shkjiet, katrai sievietei/meitenei beerniibaa/jauniibaa ir taads moments, kad gribas vaakt uz ielas slimus sunjus un piekliidenjus kakjiishus. un viirieshus, taadus mazliet ievainotus, seeriigaam aciim, aiz kuraam, shkjiet, sleepjas visas pasaules gudriiba, bet kas patiesiibaa ir tikai milziiga veelme lai kaads pazheelo un pazheelot sevi pasham. un tad vienaa briidii no taa izaug. un tad vajag, lai beidzot!!! kaads nonem neeshus no pleciem, lai kaads ir gudraaks, paaraaks un speejiigs kaut ko veel tev, taadai uz paarziedeeshanu taisoshamies pojenei iemaaciit. nu vai vismaz buut liidzeertiigs partneris.
[User Picture]
From:[info]badlaks
Date:8. Septembris 2010 - 22:19
(Link)
parasti liekas ir otrādi, no sākuma grib tādu kā filmā, pēc tam tādu kuram vismaz ir krāniņš, bet tu liekas neesi parastā.
[User Picture]
From:[info]up
Date:8. Septembris 2010 - 22:25
(Link)
nu tad es neesmu parastaa.
[User Picture]
From:[info]up
Date:8. Septembris 2010 - 22:28
(Link)
pie tam man shkjiet, ka esmu savu dalju pasaules izglaabusi un par to man pienaakas medalja pie kruuts filmu cieniigs romaans, vot
[User Picture]
From:[info]badlaks
Date:8. Septembris 2010 - 22:39
(Link)
;)
[User Picture]
From:[info]firebabe
Date:8. Septembris 2010 - 09:46
(Link)
Nositi sev cenu ar savu raksturojumu...:)

Latviešu sievietēm ir ļoti, ļoti zema pašapziņa. Ārkārtīgi zema! Jo vīriešus audzinājušas mātes - klukstes priekš sevis, nevis citai sievietei, tāpēc lielākoties izaug tādi - izlaisti un bezatbildīgi. Vide, audzināšana, saproties. Turklāt Latvija ir tāda sieviešu zeme, grūtības ar vīriešu genofondu:)) Laikam šādā vidē vīrietim grūti būt patiešām vīrietim, jo sievietes dempingo (nosit savu cenu) un izdabā viņam.

Taču tā nav tikai Latvijas problēma. Šodien sievietes ir tik neatkarīgas un patstāvīgas, ka brīžiem nevar saprast - kam mums vispār vīrietis vajadzīgs, ja pašas visu spējam?... Manuprāt, vīrieša lomai jāmainās līdzi laikam, viņš nevar palikt izlepis, egoistisks vai pasīvs, noraugoties uz emancipētajām sievietēm. Līdzsvaram jābūt:))
[User Picture]
From:[info]badlaks
Date:8. Septembris 2010 - 22:21
(Link)
es zinu, esmu pārāk atklāts:D
[User Picture]
From:[info]hmmm
Date:9. Septembris 2010 - 11:27
(Link)
Man šķiet, daļa šo neatkarīgo un patstāvīgo sieviešu sagaida to, ka vīrietis vienmēr būs vienlīdz spēcīgs partneris ikdienā un viņam nebūs vājuma brīžu. Un tajā brīdī, kad vīrietis ir vājš/ievainojams, mīļuma vietā viņš no šādas neatkarīgas un patstāvīgas sievietes saņem neizpratni - kā gan Tu nevari pats tikt galā ar visu, ja reiz es varu, kas gan tu par veci.. A vīrietim tieši tad nepieciešams sievietes mīļums un vienkārši sajūta, ka viņa būs blakus, lai vai kas. Tāpēc arī stiprie vīrieši biežāk izvēlas tādas sievietes, kas ir zināmā mērā pazemīgākas vai vienkārši stereotipiski sievišķīgākas nevis tādas, ar kurām visu laiku norit kaut kāda sacensība..
[User Picture]
From:[info]badlaks
Date:9. Septembris 2010 - 23:34
(Link)
labi pateikts!
[User Picture]
From:[info]hellcat
Date:8. Septembris 2010 - 21:20
(Link)
labi, ka tu esi vecis, citādi, ja mēs ko tādu uzrakstītu, mūs te visi veči nolinčotu, bet tā es 100% piekrītu.

man kopumā nepatīk latviešu vīrieši, protams, ar visādiem labiem izņēmumiem, bet cik es esmu satikusi šo izņēmumu otrās puses, viņas visas ir diametrāli pretējas man :)
[User Picture]
From:[info]badlaks
Date:8. Septembris 2010 - 22:37
(Link)
latviešu vīrieši nav slikti, tikai sevī ierāvušies un ar švaku dzirksteli. redzu to savos draugos. bet es domāju tas ir tikai laika jautājums, jānomainās puspaaudzei.

> Go to Top
Sviesta Ciba