27. Apr 2012 @ 18:48 (bez virsraksta)

Izlasīju apollo portālā kārējas eko-šarlatānes savārstījumu, kur viņa vērās pret vakcīnām kā tādām, ieskatījos arī "atsaucēs", kur tiek nogānīts L.Pastērs, un kārtējo reizi aizdomājos, cik gan ļoti ir neizglītota  un tumsonīga sabiedrība!

Jā - ir jāatzīst, ka mediķi ir pieļāvuši vienu lielu kļūdu, proti, šačakarējot dabīgo izlasi un ļaujot populācijā izplatīties visādiem plānprātiņiem :)

About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]pzrk
Date: 27. Aprīlis 2012 - 19:34
(Permanent Link)
Man ir līdzīgs nepopulārs viedoklis, ka medicīna ir mazliet pretdabiska, novēršot dabisko atlasi. Saprotu gan arī pretargumentus, un īpaši par savu viedokli neaģitēju un neuzstāju par to.
[User Picture Icon]
From:[info]bacillus
Date: 27. Aprīlis 2012 - 19:37
(Permanent Link)
man jau ar tikko radās doma, ka nav ko tērēt savu laiku, lai atspēkotu cien.Aelitas murgus, jo tā vietā kaut vai raksts ir jāuzraksta un kādā citējamā zin.žurnālā jānopublicē :)

Lai jau iet viss savu ceļu, proti, nevakcinēs bērnus tās eko-māmiņas, slimos, mirs, mazāk populācijā izplatīsies visādu pamuļķu gēns :)))
[User Picture Icon]
From:[info]amidars
Date: 28. Aprīlis 2012 - 20:05
(Permanent Link)
Man skjiet, ka citeejamaa zhurnaala lasiitaaji nebuus pareizaa raksta auditorija. Pienjemu, ka vinjus nav jaapaarliecina vai jaaizgliito - vinji taapat tev piekriit jau tagad :D
From:[info]zeno
Date: 27. Aprīlis 2012 - 20:35
(Permanent Link)
Nē nu ja cien. Aelitai patīk dzīvot kā dabas bērnam un pēc tam mirt mokošā nāvē no random paķerta vīrusa - viņas problēma. Viņa aizmirst ka tieši vakcīnām ir jāpasakās par to, ka tagad daudzi bīstamie vīrusi ir kļuvuši bezspēcīgi.

Tev nav taisnība par plānprātiņiem - viņi būs visās sabiedrībās - ar vai bez mediķiem. Jo diemžēl lielākā daļā gadījumu no prāta deviācijām nemirst.
[User Picture Icon]
From:[info]bacillus
Date: 27. Aprīlis 2012 - 20:36
(Permanent Link)
nu es atzīstos, ka nedaudz pārspīlēju pēc būtības, bet ne formas :P
[User Picture Icon]
From:[info]gorgona
Date: 2. Maijs 2012 - 16:48
(Permanent Link)
viss ir kārtībā. pavisam kārtībā!
tās jaunās māmiņas, kas tagad ir nākušas modē, kas kliedz, ka bērnus nepotēs - viņām savu stulbumu jaunajai paaudzei nodot tālāk samazinās, jo pastāv iespēja, ka nepotētās atvases no kādas senaizmirstas zarazas apmirs un nākamajai paaudzei šo stulbuma gēnu nepados tālāk.
[User Picture Icon]
From:[info]bacillus
Date: 2. Maijs 2012 - 17:05
(Permanent Link)
tieši manas domas :)
[User Picture Icon]
From:[info]gorgona
Date: 2. Maijs 2012 - 17:09
(Permanent Link)
ā un infektoloģijas centrā strādā pošu pretinieki, man tur vienreiz pateica, lai mirstu vien :D
bet tās jaunās māmiņas ar savu pretpošu gēnu - jooopcik, tu padomā, ja nebūtu izpotēta prom tā zaraza, pret ko man ir potes rēta uz pleca (bet jaunākiem nava vairs), neatceros, kas tā par zarazu - iespējams, ka viņas nemaz nebūtu savairojušās, jo būtu no tās pašas zarazas apmirušas. nekas, nekas, apmirīs citos veidos!