i love you i love you i love you - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
az

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

7. Dec 2022|18:37
antiprojekcija
Interesanti, nezināju par pieminekli. Paskatījos viņu sižetus dažus, tur interesantas lietas notiek valodas līmenī - piemēram, Krimas tilta spridzināšanu viņi sauc par "terora aktu" (tāpat kā oficiālā krievijas propoganda), Putinu joprojām dēvē oficiālajā titulā (krievijas federācijas prezidents), utt. Izrādās, ka Ukraina viņus nobanojusi jau 2017. gadā par tādu pašu karti ar Krimu Krievijas sastāvā kā tagad atkal "gadījās" pie mums. Tā kā nevar teikt, ka tas viņiem ir kāds pārsteigums.

Es gan pagaidām palikšu pie sava - manuprāt, kopumā viņi tomēr par 90% ir pretspēks Krievijas propogandai. Varbūt ne tik radikāls, kā mums gribētos, bet jāatceras, ka viņu auditorija joprojām ir Krievijas pilsoņi. Tāpēc arī brīnos, kāpēc viņiem vajadzīgas tās licences.

P.S. Nepārproti, es arī ne par ko nevainoju NEPLP - ir likums, kurā ir konkrētas prasības, un kuru izpildei viņi seko. Nav viņu funkcija skatīties uz lietām "plaši", un drīzāk būtu pamats sašutumam, ja viņi klaji ignorētu likuma normas. Tajā pašā laikā, diskusija pēc būtības, manuprāt, arī ir vietā.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.