[info]klobex wrote
on May 29th, 2009 at 11:13 am

Eh, vecais labais "Klausies manos vārdos, neskaties uz maniem darbiem!"
Šlesers ir bijis satiksmes ministrs piecus gadus. Ja viņš tiešām ir tik neizsakāmi lielisks, tad mums būtu jābūt gludiem ceļiem, mega-lētam-ātram starppilsētu sabiedriskajam transportam un lidostai, kurai klājas labi.
Problēma ar izteicienu "Šlesers zog, bet viņš vismaz dara citas labas lietas" ir tāda, ka ekonomika tādā veidā nestrādā - ekonomikas uzplaukumam ir nepieciešams godīgums un caurspīdīgums, kas motivētu uzņēmējus censties un piedāvāt labāko preci par labāko cenu, nevis iztērēt naudu kukuļos atbildīgajām personām. Spilgts piemērs tam ir mūsu ceļi, kuri ir tik slikti, ka piemērotākais pārvietošanās līdzeklis ir džips, taču vienlaicīgi - dārgākei Eiropā. Palasot šo te - ir saprotams, kāpēc http://209.85.129.132/search?q=cache:0rOeH1w71DUJ:www.knl.lv/raksti_data/365/A_c_izmaksas_B.docgl=lv Ir skaidri redzams, ka uz ceļu būves darbiem nav reāla konkursa - ir tikai vienošanās starp piedāvātājiem. Satiksmes ministrija nav ieinteresēta lētākā un labākā piedāvājuma atrašanā, jo uzvar tas, kurš kaut ko samaksā tiem, kas izlemj (brutāli vienkāršojot). Tāpēc mums ir slikti un dārgi ceļi.

Analoga situācija ir konkursā par sabiedrisko transportu - uzvarēja nevis labākais, bet Šleseram tuvākais piedāvātais. Par to kā valsts dotē Ryanair var palasīties šeit - http://www.diena.lv/lat/business/hotnews/transportlogistic/cer-notureties-uz-tranzita


Visā visumā - es ieteiktu izlasīt līdz galam šo te http://www.delna.lv/lat/lpp-lc-riga/2286--1-ainars-shlesers-*-*-*/ un padomāt divreiz vai tiešām kāds grib balsot par Šleseru.

P.S. Šleseram nepatīk geji - ja viņš būtu mērs, tad praids nenotiktu Rīgas centrā, bet gan Vecāķu pludmalē. Jo Šlesers esot par "ģimenes vērtībām".

Tāpēc atbildot uz jautājumu - kas notiktu ar Rīgu, ja to vadītu šāds cilvēks - es varu tikai teiktu - būtu slikti, ļoti slikti.

(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

September 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Powered by Sviesta Ciba