((Anonymous)) wrote on April 6th, 2022 at 09:37 pm
Un ja nu NAV veida, kā šo visu izbeigt? Iedomājieties to brīdi, kad krītat no velosipēda, apziņa jau kritienu uztver, bet apturēt vairs nevar un atliek domāt – labāk krist uz rokām vai ceļiem?

Es domāju, ka tā ir šobrīd. Grozi, uz kuru pusi gribi, būs slikti. Met atombumbas, būs slikti, nemet – arī būs slikti. Neslēdziet debesis – būs dirsā vieniem, slēdziet – arī būs dirsā, tikai citiem, etc.'

Paskatieties, kas notika ANO sanāksmē vakardien. Rietumi saka vienu, Krievija kaut ko pilnīgi citu, pa vidu laipo apsviedīgā lapsa Ķīna ar savu: upuri, tas ir šausmīgi, visi pierādījumi ir jāizvērtē. Ko TUR var darīt?

Atkārtošu – problēma ir visā, teiksim tā, mizanscēnā, kādā tika uzvests šis te pirmais cēliens. Tā jau ir pasaule, kurā šāvējus un marodierus NETIESĀ, ja viņi ir uzvarētājvalsts pusē. Bet uzvar stiprākais bla bla bla etc. Netiesāja amerikāņus, nevar tiesāt arī krievus. Kamēr nav nospiesti pavisam ar ceļiem dubļos un padarīti par zaudētājiem, kas eventuāli tāpat notiks. Gribat? Varam iet it kā īsāko taciņu, močīt viņus, bombīt ar visu iespējamo, arī civilos, arī tos, kuri negrib Putinu, viņu bērnus, aiziet. Ļaut vaļu visām dzīvnieciskajām jūtām un paskatīties, cik labākā pasaulē mēs pamodīsimies. Šāda opcija ir, tikai skatoties kartē, uzreiz jāsaprot, ka Latvija būs TOP3 valstu listē, kura smagi dabūs pa seju.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.