rambling

« previous entry | next entry »
Feb. 20., 2012 | 09:08 am
mood: miegaini iepohains miegaini iepohains

Viegli pohains un miegains pirmdienas riits. Pamodos seshos no taa, ka pa logu istabaa bija sanaacis paaraak daudz dreegna veesuma, kas grauza manu mugurkaulu.
Aivvv nebija izlogojies no youtuubes. Izbrowseeju vinja muuziku. Nesaprotu kaa vinjsh tur var orienteeties, ja viss samests vienaa uuberlielaa favorite folderii. Anyway, bija labi atradumi, kurus pieseivoju savam priecinjam. Cienu vinja muuzikas gaumi... vai, preciizaak, vinja attieksmi pret muuziku. Jaa, taa buutu preciizaak.
Laura shodien brauc prom un visticamaak neatgrieziisies liidz viizas beigaam peec paaris gadiem or so. Skatoties uz savu 2012. budzhetu, saprotu, ka aizbraukt uz Kjiinu shogad neizdosies.
Piektdien biju uz Erotu. Lielaakoties, lai vareetu teikt, ka es arii esmu tur bijis. Secinaaju, ka taisniiba ir tam rakstam, ko lasiju pirms kaadas nedeeljas - vislabaakais veids kaa ietaupiit naudu ir stop trying to impress others (Tieshaam nevareeju izdomaat kaa latviski buutu "impress"). Taa halle bija karsta, skalja un bezgaisiiga. Regulaari naacaas iziet pie ieejas, paelpot svaigu gaisu. Rezultaataa fizisks diskomforts nomaaca jebkaadu prieku, ko vareetu guut no izstaades. Zhanetes koleegji, kuri izmisiigi, bet neveiksmiigi centaas buut aspraatiigi, arii neuzlaboja situaaciju :/
Paaris stundas pirms tam GC Rimi satiku bijusho klasesbiedreni (vinja atpazina mani, ne otraadaak), kura skreeja uz LMA karnevaalu. Uz to kaa izklaideetaajs devaas arii mans koleegjis, kura iesauka, sagadaiishanaas peec, ir Rimi. Varbuut karnevaals buutu bijusi labaaka izveele par Erotu? Var buut, bet taa vieta, spriezhot peec ierieksheejas pieredzes, ir vismaz tikpat skalja, karsta un bezgaisiiga... kaut gan nesaliidzinaami origjinaalaaka un acis piesienoshaaka par Erotu.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {2}

her_crow

(bez virsraksta)

from: [info]her_crow
date: Feb. 20., 2012 - 10:07 am
Link

impress - atstāt iespaidu jeb izlikties labākam nekā esi

Atbildēt | Diskusija


The Atis

(bez virsraksta)

from: [info]atiitis
date: Feb. 20., 2012 - 10:08 am
Link

Atstaat iespaidu! Nu bet protams! Es kkaa mekleeju vienu vaardu un aplauzos.

Atbildēt | Iepriekšējais