Cooking is magic

« previous entry | next entry »
Jul. 7., 2011 | 09:10 am
mood: pleased pleased

Vakar savaacu visu, kas bija palicis ledusskapii, un sakombobineeju sauteejumu, par kuru veelaak paaris cilveeki izteicaas, ka tas izdzenot spalvas uz kruutiim. Shoriit paskatijos – tieshaam!
Noleemu pierakstiit kaa tas tapa, lai veelaak vareetu atkaartot at will.
Vajag pannu un katlu. Vajag (proporcijas) baklazhaanus (2), kabachus (2), tomaatus (1), siipolus (1), shampinjonus (1,5), vistu (1), rakveres ciisinjus (0,5), cukuru, medu, vistas garshvielu maisijumu, Nigerijas garshvielu maisijumu, ellju, sojas meerci, saldo kreejumu.
Sagriezh daarzenjus lielos gabalos, siipolus uz puseem un biezaas shkjeelees.
Pannaa apcep baklazhaanus ar ellju un sojas meerci, ieliek katlaa.
Taapat apcep kabachus, ieliek katlaa.
Taapat apcep siipolus ar cukuru, ieliek katlaa.
Apcep vistas fileju un ciisinjus ar ellju, medu un vistas garshvielaam, un, sure enough, katlaa iekshaa.
Katlaa tam visam pa virsu saber svaigas tomaata daivinjas un sasmalcinaatus shampinjonus.
Liberaali apkaisa ar Nigeerijas garshvielu maisijumu.
Vaara, apmaisa un peec laicinja pielej saldo kreejumu.
Kad garshojot tiek secinaats, ka kabachi (visstingraakaa sastaavdalja tajaa maisijumaa) ir kljuvushi tieshi tik miiksti, cik jums patiik, nogriezh uguni.
Servee bljodinjaas un servee karstu. Iespeejams, ka kaadam vajadzees shkjeeli rupjmaizes, lai to miksli dabuutu lejaa.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {8}

(bez virsraksta)

from: [info]mindbound
date: Jul. 7., 2011 - 10:03 am
Link

Izklausās masīvi.

Atbildēt | Diskusija


The Atis

(bez virsraksta)

from: [info]atiitis
date: Jul. 7., 2011 - 10:05 am
Link

Fonaa klausijos stoner metaalu, taa ka jaa, tas tieshaam bija masiivi :)

Atbildēt | Iepriekšējais


bacillus

(bez virsraksta)

from: [info]bacillus
date: Jul. 7., 2011 - 11:00 am
Link

"sāls" gan jau ka slēpjas tieši baisajos Nigērijas maisījumos :DDD Varbūt, ja tos ēstu bez citiem pārtikas produktiem, uz krūtīm izaugtu mežs :DDDD

Atbildēt | Diskusija


The Atis

(bez virsraksta)

from: [info]atiitis
date: Jul. 7., 2011 - 11:06 am
Link

Muusu labaakais mineejums bija, ka tas maisijums sastaav no karija, chili, kaneelja, zaagju skaidaam un samaltaam vistaam. Bet noteikti tur bija veel visaadas vieteejaas zaaliites samaisiitas iekshaa. Taada eksotiska piegarsha.
Bet burtiskaa noziimee saals sleepaas sojas meercee.

Atbildēt | Iepriekšējais


(bez virsraksta)

from: [info]zeno
date: Jul. 7., 2011 - 11:06 am
Link

Es taisījos pierakstīt šo recepti, bet atdūros pret šiem noslēpumainajiem Nigērijas maisījumiem. Vai tos var dabūt tikai SAF darbinieki? :)

Atbildēt | Diskusija


The Atis

(bez virsraksta)

from: [info]atiitis
date: Jul. 7., 2011 - 11:07 am
Link

Man ir ideja atkaartot sho sauteejumu uz MTG draftu. Ta jau pagarshosi, un, ja patiks, iebeershu tev traucinjaa arii taas garshvielas.

Atbildēt | Iepriekšējais


(bez virsraksta)

from: [info]lady
date: Jul. 8., 2011 - 12:30 am
Link

Problēma, vismaz mana, bija tā, ka tieši "sāls" bija tas, kas pietrūka. Pēc apēšanas varēja gan uguni špļaut, gan sēdēt uz spalvas uz krūtīm audzēt :D

Atbildēt | Diskusija


The Atis

(bez virsraksta)

from: [info]atiitis
date: Jul. 8., 2011 - 07:19 am
Link

Man liekas, ka to pat nevareetu nosukt par probleemu, jo saals ir taa garshviela, ko var piebeert arii peec gatavoshanas ;)

Atbildēt | Iepriekšējais