Astora


"bravo" vesel'ibas aprūpei

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
vakar aizeju uz klīniku ar savu visai smago angīnu. neko jau attieksme, jutos kā Sibīrijas izolātorā. Saku, ka ir diezgan smaga angīna, bet pie sava ārsta, kas ir diezgan tālu - netieku. ārsta attieksme uzņemšanas telpā bija "superīga" - ja jūs domājiet, ka mēs ar svešiem krāmējamies, rūgti šaubieties. izplūdu asarās un devos prom, jo bija ļoooooti slikti.
šodien aizgāju pie cita ārsta, teicu, ka ir tiešām briesmīga angīna, viņa apskatījās un noteica, "jēziņās meitenīt, Tev ir nudien ļoti slikti, kāpēc agrāk negāji pie ārsta". bet nu tiku pie "kārotajām" antibiotikām un mirstu šobrīd nevis no angīnas, bet no to iedarbības.

bravo jaunie ārsti, tā tik turēt un latviešu patiešām vairs nebūs

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 8. Maijs 2007, 11:47, [info]missalise commented:
Mana ģimenes ārste reiz pirms Lieldienām negribēja taisīt man rentgenu un rakstīja zāles pret saaukstēšanos un teica - atnāc pēc četrām dienām. Kad aizgāju pie citas ārstes un uztaisīju kāroto rentgenu, izrādījās, ka man ir plaušu karsonis. Ja ne tās otrās ārstes, noteikti būtu nolikusi karoti.
Ja agrāk vēl bija maza uzticība ārstiem, tad tagad maksimāli cenšos ārstēties saviem paša spēkiem, jo gājieni pie ārsta bieži nedod nekādu rezultātu.
Veseļojies!
* * *
On 8. Maijs 2007, 11:57, [info]alt commented:
turies...
* * *
On 8. Maijs 2007, 18:38, [info]nymphe commented:
nu nejau visi arsti ir vienaadi , gadijaas kaadas nelaags vienk
On 9. Maijs 2007, 10:47, [info]astora replied:
vienreiz tādu šaizi ielaidu tikai ārsta neuzmanības pēc, bet nu privātklīnikā man paveicās, pat tur dakteriene nesaprata kur man gadījās tik debils ārsts, mans vectēvs nomira ,jo ārsts tajā laikā dzēra kafiju un nebija uz vietas kad to vajadzēja. zinu vismaz trīs gadījumus, kad pilnīgi vesels bērns ārsta stulbuma pēc tiek sakropļots dzemdībās.

mūsu dakteriem derētu piedomāt pie precīzākas un rūpīgākas diagnozes noteikšanas , nelielas uzvedības ētikas un akurātības.
bļin, medicīna ir visatbildīgākā zinātne, nafig daži iet studēt medicīnu, ja tiek grautas cilvēku veselības, dzīves????

* * *
[User Picture]
On 8. Maijs 2007, 19:35, [info]mesmerize commented:
Kā ta vispār var pasūtīt?Vai tad tas nav pret viņu zvērestu??Paldīdzēt ikvienam slimajam, kurš lūdz?
Bet izskatās, ka šāda attieksme nav retums.
* * *
[User Picture]
On 9. Maijs 2007, 19:39, [info]simri commented:
Baisi. Hipokrata zvērestu laikam vairs neviens neuzskata par zvērestu.
Pati arī gandrīz paliku bez redzes "Elites" ārstu dēļ. Vienkārši pateica man, ka neko man acīm neredzot, ka es drošvien izliekoties, jo uz skolu negribot iet. Nez, katrreiz, kad centrā "Elite" kaut ko vajag, viss viņiem ir šķērsām. Pat zobus sadakterēt nemāk. Mežoņi ne ārsti.

Un ar ko tad Neatkarīgās Latvijas situācija ir labāka par PSRS Latvijas situāciju? Tas pats vien ir. Nejēdz ārstiem algas maksāt, ārsti līdz ar to zvēroņi, kas nejēdz neko izārstēt. Stimula ta viņiem nav.

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry