Wed, Feb. 25th, 2015, 11:19 pm

lieliski, atradu latviešu valodu uz šī kompja, bet jau biju apradusi ar franču izkārtoju rakstīt bez garmuzīmēm [atkal slikti :D]
bet vispār tagad blakus notiek mandeļriekstu iecukurošana, lasu jau atkal jaunas ziņas no draugiem par to kā bērni aug un attīstās dzimtenē.
vēl aizien žēl par likteņa ironiju, aptuveni desmit gadus biju gaidījusi Tīrsenu Baltijas apkaimē, bet nu, nebūšu pati klāt, būšu viņa dzimtenē vēl aizvien ap to laiku.
kā īsti ir ar pieredzēm, vai no tām tiešām mācas vairāk, vai pietiek ar sekundāro? vai pietiek ar vienu, perfekti izstrādātu lōģiku visai dzīvei?
nākas par to domāt, jo pēdējā laikā reaģēju uz dažāda veida jaunām pieredzēm savādāk, nekā jebkad būtu iedomājusies sevi darām. un es nezinu, vai rīkojos pareizi, bet zinu, ka savādāk nebūtu spējusi dotajā brīdī, lai gan, protams, ir apcerēti alternatīvi scenāriji un varbūt tiks izmēģināti, ja dzīve atkārtos pati sevi, kas, kā mēs visi labi zinam, mēdz notikt.
bet puķes dārzā plaukst, kā katru pavasari, jauns mēness atkal aug, te gan mazliet sagāzies un es pati vēl aizvien esmu tāpati.
gandrīz pusgads jau prombūtnē.



Thu, Feb. 26th, 2015, 10:29 am
[info]evia

bāc, cik lieliski.
es gan iešu uz tīrsenu, bet es nevaru sagaidīt ceļu.

Thu, Feb. 26th, 2015, 01:36 pm
[info]art_sua

-''- jeb arī teikšu, bāc, cik lieliski, Tu viņam nodod vismaz gaisa buču no manis vai kaut kā tā :D
kurp lokās Tavs ceļš?

Thu, Feb. 26th, 2015, 02:55 pm
[info]evia

sarunāts, bučas lieliskajam no pasaules vējiem.
uff, nav ne jausmas. pagaidām vijas ap naudas pelnīšanu. domāju, ka vasarā būs kāds mazāks ceļš uz pāris ned, un tad jau būs kaut kad no ziemas jāsāk bēgt. :)
ko tu lielajā labajā francijā dari?

Thu, Feb. 26th, 2015, 05:39 pm
[info]art_sua

paldies jau iepriekš ;]
sagataves darbi :D ņur, skaidrs.
pagaidām esmu iesprūdusi Lionā, bet drīz citas vietas un lēnām jau uz mājām.

Fri, Feb. 27th, 2015, 08:47 pm
[info]evia

tiešām uz šejieni :o ?
bet prātīgāk daudz ir atgriezties uz siltumu, nevis ziemas viducī, tas gan.
gājputni

Fri, Feb. 27th, 2015, 09:40 pm
[info]art_sua

:D nē, nu mazliet jau ir sajūta, ka tā tāda parakstīšanās uz lēnu nāvi, bet esmu sailgojusies pēc mīļajām sirdīm, nav jau akmenī cirsts ne tas, ka tiešām atkulšos, ne arī tas, ka būtu ilgi jāpaliek. bet jā, jākustās, jāmigrē.

Fri, Feb. 27th, 2015, 10:52 pm
[info]evia

ahaha, precīzi, lēna nāve ir tieši tas, kā man ir šeit :D kaut kas tik jocīgs vnk absolūti notiek galvā. un tā sajūta, ka ir tik neiespējami tik ārā, hehe.

Sat, Feb. 28th, 2015, 09:36 pm
[info]art_sua


:D vo, vo, man šī sajūta balstās uz pirmsceļa gadu pieredzes, bail, ka atgriežoties būs pilnīgi tas pats. bet.. sentiments un ilgas pēc tuvajiem.

Sun, Mar. 1st, 2015, 11:29 pm
[info]evia

hah, bet ir ir tā! ir tieši tāpat katru reizi, kad atgriezies :D . baigi jocīgi vispār, nav jau tā, ka te būtu kas slikts vai arī neinteresanti. ka te nevarētu dzīvot tādu ceļinieka dzīvi teorētiski, bet bet. nav ne jausmas, moška vajag biš kkā izaugt un dikti dikti izblandīties, lai varētu te būt. nenormālam kaut kādam mugurkaulam un mieram te jābūt, lai nesistos.

starp citu, iepazinos šodien ar tavu brāli akselu. nuu, tb bijām vienā virtuvē un pīpējām, viņš uzreiz noprasīja, vai tevi zinu, kad kaut kas par tf tika teikts.

Mon, Mar. 2nd, 2015, 07:30 am
[info]art_sua

nē, tiešām nav jau ne vainas, dzīvo, kur vēlies, bet tik un tā svarīgākais būs sadzīvot ar sevi. caur sakrātām pieredzēm, šķiet, veidojas skaidrāka bilde. līdz tām pieredzēm reizēm jāaizsniedzas. visādi citādi, Rīga man ne sliktāka, ne labāka pilsēta par citām liekas. savādākas visas, protams, bet nesalīdzināmi. pašai jau gan sāk pietrūkt savvaļas.

ha, priecājos, ka jūs pa tām pašām virtuvēm cirkulējat :] ja saskrienaties vēl kādu reizi, saskauj viņu no manis, pati varu tikai īsziņām, kas nu galīgi nav tas.


p.s. mīļumnodošanas lūgumu saraksts ;D

Mon, Mar. 2nd, 2015, 11:40 am
[info]evia

vne! savvaļa. bet zinkā,a r to atgriešanos, liekas, ka viss sakrātais kaut kā tik dziļi ir iegūlies un iemidzis, ka pazūd tā visa skaidrība. kaut kā vēl neesmu iemācījusies to saglabāt, nokļūstot šajā vāveres ritenī.

un, klau, rekur, iekrita acīs šodien, ja sanāk Marseļā būt - http://www.volunteersbase.com/europe/france/help-needed-for-host-in-marseille_i749 .

p.s. es pielikšu pie sienas :D
gaidu tevi ar silto laiku, lai var pavīnoties kādā skaistā rīgas nostūrī! :)