"bérníbas" atmiñas

Mar. 5., 2009 | 07:10 pm

chatoju ar vienu draugu, kursh pashlaik Pulp Fiction skatás, un atceréjos, kádos apstákljos sho filmu pats redzéju pédéjo reizi.

sen senos laikos, tálajá 1994. vai 1995. gadá, kad es vél strádáju lielajá monstrozajá monopoluzñémumá, bijushie kolégji, sauksim viñus par Bérziñiem, uzaicinája uz savám kázám. ne tikai mani, arí vairákus citus kolégjus, tai skaitá [info]biezpientaure. kázas bija riktígs shiks tiem laikiem - trísdiennieks, Bíriñu pils, pársimts viesu utt. atceros tik, ka svétdiená péc kázám més ar [info]biezpientaure tikám izsédináti Rígas centrá ar ciemakukuli - gandríz pilnu Metaxas pudeli (arí baigais shiks tiem laikiem, starp citu). tad nu sézhot Vérmañdárzá uz soliña, arí divatá to tukshojám. pudele nebija vél ne pusé, kad ienáca prátá brínishkja doma - kártéjo reizi aiziet uz Pulp Fiction, ko ká reizi vél rádíja kjiníshos, ja atmiña nevilj, tad Andalúzijas Suní. tad nu sédéjám kjinítí, skatíjámies filmu un lénítiñám turpinájám tukshot Metaxu, kura beidzás vienlaikus ar filmu.

eh, skaisti laiki bija. tagad viens un divi tevi i no soliña saváks, i pudeli atñems, i protokolu uzrakstís, nu un kino jau nu ar pudeli iekshá ne tik nelaidís. un, ja nemaldos, tad papildus visam tam mr. [info]biezpientaure arí vairs nelieto alkoholu (vai tikpat ká vairs nelieto).

Link | ir doma {2} | Add to Memories