LCI
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, December 3rd, 2021

    Time Event
    3:00p
    Labdien, sviesta čība! Es esmu nefolka jaunais parodijkonts. Apsolu, ka doxxošu tikai un vienīgi citus parodijkontus, inceļus un telohus. Nekā personīga! Visi pārējie ir safe. (Just don't be loxx)
    3:00p
    [info]ctulhu autors ir zazis, vienkārši cilvēkam nav ar ko padirsties. Īstais vārds Boris, dzīvo Talsu pilskalnā. Man arī nav rezona dirst.
    3:15p
    [info]mazeltov ir Laima Miziņa, 44 gadi, bērnu nav, strādā Holandē, dzīvo ekselī. Daudz ceļo, brauc ar velo un mīlējas ar savu draugu no Ludzas. Cibā nevienu nepiedraugo, jo pati regulāri doxxo VKKF stipendiātus, tāpēc raizējas par savu drošību, bet patiesībā ir pūkains pikačū. Piedraugojiet viņu, citādi arī jūs varat tikt ievadīti viņas ekselī. Ciets riekstiņš, bet man, cibas doxx_veserim tas ir pa spēkam. Lūdzu komentāros doxxojiet visus pārējos cibas parodijkontus. Pēc tam drīkstat izdzēst, man viss pienāk uz e-pastu un krājas alfabetiskās mapītēs.
    3:55p
    Nefolks un Jānis Balodis patiesībā ir trīs dažādu personu projekts. Viens dzīvo Taurupes muižā, otrs Miera ielā, trešais nakšņo pie Frindžmāra ģimenes, vakaros indoktrinējot Frindžmāra dēlus liberastijā, jebšu pa dienu kopā ar pašu Frindžmāru zem tilta pār Jelgavu šņauc taurīnu un izplata naida runu sviesta čībā. Nevienam no viņiem neko no tā nevajag, bet viens ir sadists, otrs iemīlējies sniedziņā, bet trešais (gejs) Ivanā Reinmenā un caur Frindžmāru kāro piekļūt viņa sirsniņas konta numuram. Nekādu suņu un feministu draudzenes neeksistē, tas viss ir izdomāts sviesta čības acu aizmālēšanai. Viņi reāli ienīst Pišjāni Krāci un mani par LCIF (Lielā cibas inceļa flirtu), visu laiku raksta par mani iesniegumus policijā un trollē WhatsAppā. Par laimi man nav vecāku, kuriem var piezvanīt un pasūdzēties. Lūdzu nemīzt un iemest man vēl ar kādiem konspiratīviem materiāliem. Drīkst izdzēst. BEZ IRONIJAS
    4:07p
    Aizmirsu, ka es taču neesmu Ararats, bet nefolks, kas par mani ņirgājas. Kur var izdzēst? Kur cibā ir storiji? Nākamreiz jābūt vēl viltīgākam un uzmanīgākam.

    << Previous Day 2021/12/03
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba